Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cynar Bitter 0,7 16,5%

1_2167.jpg
1_2167.jpg
Cikkszám: 624
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-01-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 7 886 Ft / 1 l
Ár: 5 520 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 5520 Ft 5520

Termékismertető

Cynar Bitter 0,7 16,5%

Származás: Olaszország
Gyártó: Campari S. A.
Alapanyag: Finomított alkohol + articsóka, 13 ízesítő anyagok.

 

Érlelés: Keverés, rázás, szűrés, ülepítés, - pihentetés fahordóban.

Illat: A Cynar Bitter 0,7 16,5% megillatozása pont az articsóka alap alkotó elemének köszönhetően semmihez sem hasonlítható, különleges aromákat tár fel a kíváncsi orr előtt. Az alkohol tartalma alacsony, csak pont arra elég, hogy vigye az ital aromáit, illetve felerősítse azokat. Eléggé édes, de pont ennyire savanyú is ez a likőr. Sokban hasonlít a Camparihoz, de még is nagyon más. Illataiban a citrusok, menta, ánizs bukkan elő - de csak nyomokban.

Íz: A Cynar Bitter 0,7 16,5% ízei tökéletesen elkülönülnek a többi keserű likőrtől. Frissítő, nagyon élénkítő hatásúak, és szinte korlátlanul fogyasztható, mert az alkohol kevés benne. Az articsóka hatása édes-savanyú. Ezt a kontrasztot hivatott tompítani és komplex ízeket elővarázsolni a másik 13 növényi alkotó, ízesítő. Picit kesernyés, citrusos, picit ánizsos. Komplex, dús, gazdag és nagyon érdekes, különleges zamatokkal bír. Kiváló kevert italok készíthetőek belőle. (narancslé a legelterjedtebb társa a pohárban)

Lecsengés: Hosszú, édes-savanyú-keserű, kissé ánizsos.

Szín: Sötétbarna-zöld.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály vagy ólomkristály poharat, és kóstold meg önmagában 12-18 fokon, de inkább majd hűtve, aztán jéggel, majd számtalan finom koktélban!

Üsd fel a vonatkozó koktélrecepteket és hajrá! Eggs!

A Campari 1960.-ban mutatta be ezt a keserű likőrjét a nagyvilágnak.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!