Termékeink

Feind Rosé Cuvée 1,5

feind-rose.jpg
Cikkszám: 558
1 760 Ft

termekismerteto

Feind Rosé Cuvée 1,5


Származás: Magyarország.
Gyártó: Feind Pincészet
Alapanyag: szőlő, rozé, - Pinot Noir, Kékfrankor, Merlot - cuvee


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: A pincészet a balatoni történelmi vulkanikus kőzeteken kialakult talajon műveli a saját szőlő kultúráját. A boraik komoly illat és íz anyaggal bírnak, ásványosak.

Illat: A Feind Rosé Cuvée rozé egy virág, gyümölcs illatú bor. A kékszőlők megtették a hatásukat és tele van az ital aromával és zamattal. Kissé édeskés, de picit száraz is. Selymes, kiegyensúlyozott itóka. Némi szilvás, málnás, szamócás beütést is lehet tapasztalni. Fűszeresságe nagyon enyhe, pici méz illata is mintha a palackba keveredett volna.  

Íz: A Feind Rosé Cuvée rozé jó ízű, kellemes bor. Az alap gyümölcsön kívül picit málnás, szamócás, édeskés, kerek, selymes, bársonyos. Nagyszerűek a savak és a cukor is a helyén van,- azaz kellően kevés. Zamataiban a citrusok és egy kis rózsa virág is jelen van. Igazi finom jó fröccsöket lehet belőle készíteni. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, gyümölcsös.

Szín: Halvány piros

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 7-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Dobd ki az asztalra behűtve ezt az impozáns nagyságú palackot a haverok elé! Pillanatokon belül érdeklődni fognak....! 

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok