Termékeink

Feind Muskotály félédes 1,5

feind-muskotaly.jpg
Cikkszám: 557
1 790 Ft

termekismerteto

Feind Muskotály félédes 1,5


Származás: Magyarország.
Gyártó: Feind Pincészet
Alapanyag: szőlő, fehérbor,  Sauvignon Balnc, Zenit, Chardonnay


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: A pincészet a balatoni történelmi vulkanikus kőzeteken kialakult talajon műveli a saját szőlő kultúráját. A boraik komoly illat és íz anyaggal bírnak, ásványosak.

Illat: A Feind Muskotály félédes 1,5 fehérbor nem sűsűn előforduló változata az édes boroknak - mármint azzal, hogy nem édes, hanem félédes. Gőzeiben frissességet, üde virág illatot, szőlő, frissen préselt must zamatait fedezhetjük fel. Kellően fűszeres, tele érdekes illat pamaccsal. Egy kis vanília, kókusz olaj, fahéj és méz kerül elő a továbbiakban. 

Íz: A Feind Muskotály félédes 1,5 fehérbor tényleg nem viszi túlzásba az édesség adagolását, de talán ezért is jó. A muskotályos zamatok adottak. gyümölcsös, mézes, mazsolás, fügés és kissé diós beütése van az egymásra rakódó íz rétegeknek. Selymes, simogató, ásványos, finom. A legutolsó íz a muskotály zamata.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, muskotályos, gyümölcsös.

Szín: Halvány sárga.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 8-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Mindenképpen többen üljetek neki ennek a nagy palack bornak!

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok