Termékeink

Feind Birtok Vörös Cuvée 1,5

feind-birtok-voros.jpg
Cikkszám: 554
1 760 Ft

termekismerteto

Feind Birtok Vörös Cuvée 1,5


Származás: Magyarország.
Gyártó: Feind Pincészet
Alapanyag: szőlő, vörösbor, Pinot Noir, Kékfrankor, Merlot - cuvee


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: A pincészet a balatoni történelmi vulkanikus kőzeteken kialakult talajon műveli a saját szőlő kultúráját. A boraik komoly illat és íz anyaggal bírnak, ásványosak.

Illat: A Feind Birtok Vörös Cuvée 1,5 vörösbor egy olyan itóka, amelyben 3 fő cél valósult meg: szépséges illatok, jó ízek, ez által a jó buké. Kezdve az illatokkal kellemes, vörös boros, kékszőlős aromák gőzölögnek ki a kóstoló pohárból. Némi fekete szeder, kékszilva is ott bolyong a kipárolgásaiban. Bodzás, kakaós, csokoládés. Összességében vonzó és komplex az illata. 

Íz: A Feind Birtok Vörös Cuvée 1,5 vörösbor kellemes ízekkel és aromákkal bír már a legelső korty megízlelésekor. Későbbiekben megörvendeztet a kékszőlő és a málna, szamóca mélyebb íz rétegivel, a nagyon megérett kék szilva zamatával. Jól megérlelt, szépen házasított bor, amelyből igazán jó fröccsök is keverhetőek. Kissé fűszeres, a szegfűszeg, kardamon, citromfű fedezhető fel benne. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, gyümölcsös.

Szín: Vörös-bordó

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Poharazgassatok a családdal, és mondjatok el egy-két anekdótát! Eggs!

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok