Termékeink

Galliano Vanilla likőr 0,7 30%

Galliano-Vanilla.jpg
Cikkszám: 464
7 090 Ft

termekismerteto

Galliano Vanilla likőr 0,7 30%


Származás: Olaszország
Gyártó: Galliano Liqueur Distillery
Alapanyag: Finom alkohol, cukor, +30 féle ízesítő növények + fakérgek + vanília


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik.

Illat: A Galliano olasz likőr ma már a világ minden bárjában ott van a polcokon jellemzően, s ez a vaníliával megspékelt változata. Kipárolgásairól azt lehet elmondani, hogy a finom alkohol, - amiben oldott, homogén állapotban megtalálható az édes, fűszeres, selymes és gyógynövényes illat valamint a csodás vanília - nagyon kiváló. Igazi vaníliás koktél alap, de önmagában is fogyasztható. Valójában intenzív, nagyon jól megalkotott, remek illatfelhőket rajzol a kóstoló pohara fölé. 

Íz: Ez a nagyon szép vaníliás likőr ízeiben édes, vaníliás, a gyógy és fűszer, ízesítő növények, fák kérgeinek az ázata, mindezek tökéletes egyensúlya étvágygerjesztő, finom aromákat jelent az illatok megérzése után a kóstoló ajkaknak. A selymessége, lágysága meglepő, igazi egyedi, kuriózum számba menő italról van szó. Nagyszerűen lehet vele ízesíteni. Koktélokban remek. A vanília, menta, levendula, koriander fedezhető fel benne.

Lecsengés: Kellemes, vaníliás, szárított növényes, hosszan tartó.

Szín: Világos sárga.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Nagyszerű vaníliás koktélokra hívhatod meg a barátaidat !

 

 

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok