Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Martell X.O. Cognac 0,7 pDD 40%

1_1789.jpg
1_1789.jpg
Cikkszám: 456
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-04-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 142 900 Ft / 1 l
Ár: 100 030 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 100030 Ft 100030

Termékismertető

Martell X.O. Cognac 0,7 pDD 40%

 

A Martell konyak a világ egyik legismertebb francia konyak itala. Az egész cég alapfilozófiája egyetlen mondatra épül - a minőség mindenek előtt ! A Martell konyak az évszázados szakértelem, tudás, türelmes tanulás és az állandó újítás, kisérletezés megtestesülése.

A Martell 1715.-től Cognac városában dolgozik. Nagyon sokféle lepárlási, érlelési módszer eredménye az a színes termék paletta, amivel rendelkeznek. Fajták, blended tipusok (keverés), használt hordó tipusok adják meg a sokszínű variációkat.

A Martell XO egy patinás darabja a gyártónak. Igazán elegáns, komplex, speciális és remek ital. Bármilyen alkalomra bárkinek kiváló, sok örömet okoz. Csomagolása exkluzív, kóstolása ünnepe az ízeknek, aromáknak.

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Lepárló: Martell Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor
Érlelési idő: 40 év
Érlelési kategória: X.O.
Érlelés módja: Tölgyfahordóban érlelt

Illat: Illatában a szárított gyümölcsök, majd a keleti fűszerek és tölgyfa donga összetett aromája jelentkezik be legelőször. Majd jön a kandírozott narancs, aszalt szilva, aszalt körte. Ez így eggyé áll össze pár másodperccel a szagminta vétele után.

Íz:Az biztos, hogy nagyon zamatos, de kezdjük az első érzésekkel,- aszalt gyümölcsök, vanília, fahéj. Aztán a dió, pörkölt mogyoró, a kakó és csokoládé, pirított mandula íze kerül elő. Megállapítható, hogy rengeteg ízt hordoz, igazi konyak műalkotás.

Lecsengés: Nagyon hosszan és összetetten érkeznek meg, majd halványulnak el az ízek tucatjai.

Így kóstold meg a poharadban:Ezt az italt csak a legszebb poharadban szabad megkóstolni úgy, hogy legyen időd odafigyelni a számtalan csodás ízre.

Legyen szép napod !VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!