Termékeink

Martell V.S. Cognac 0,7 40% pDD

1_1784.jpg
Cikkszám: 454
11 750 Ft

termekismerteto

A Martell V.S. Cognac 0,7 40% pDD:
 

A Martell konyak a világ egyik legismertebb francia konyak itala. Az egész cég alapfilozófiája egyetlen mondatra épül - a minőség mindenek előtt ! A Martell konyak az évszázados szakértelem, tudás, türelmes tanulás és az állandó újítás, kisérletezés megtestesülése.

A Martell 1715.-től Cognac városában dolgozik. Nagyon sokféle lepárlási, érlelési módszer eredménye az a színes termék paletta, amivel rendelkeznek. Fajták, blended tipusok (keverés), használt hordó tipusok adják meg a sokszínű variációkat.

A Martell V.S. 0,7 40%

Ez a szép és látványos ital mivel V.S. a Martell konyakok alap változata. Ezt a változatot majd 160 éve készítik. Vidám, friss illatú és ízű fiatalos remek konyak. Két évig volt tölgyfa hordóban, utána házasították az alkotóelemekből, több tucat más-és más konyakokból. Óriási mennyiségeket adnak el belőle, mert az ár érték arány jó.

Így kóstold meg: tisztán 18-20 fokon, vagy jégen vagy koktélban.

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok