Termékeink

Martell Cohiba Cognac 0,7 43%pDD

1_1781.jpg
Cikkszám: 451
197 100 Ft

termekismerteto

Martell Cohiba Cognac 0,7 43%pDD

Származás: Franciaország
Gyártó: Martell Cognac Distillery
Alapanyag: szőlő, bor

Érlelés: 40 éven át, tölgyfa hordóban


Illat: A Martell Cohiba Cognac megillatozására azért kell felkészülni, mert már a neve is izgalmas, és a 40 év, amit a fahordóban töltött igen impresszív kezdés. Kipárolgásai csodásak. A pörkölt mandula és mogyoró remekül keveredik a vanília édességével. Fűszeres, gyümölcsös, tele van kellemes csokoládés, diós, kakaós, karamellás zamatokkal. Lágy, selymes, simogató. Tökéletes az összes aroma réteg illata.

Íz: A Martell Cohiba Cognac ízeinek a megismerése felér egy ünneppel. Nagyon finom, édeskés és feltűnően selymes, a hordós érlelés 40 éve csodát tett a pörkölt aromákkal, a karamellás és finomított csokoládés jegyekkel. Az olajos magvak pörkölt változatai úgy mint a mogyoró, mandula, kesudió, dió zamatai egytől egyig kiérezhetőek. Olyan komplex íz hatása van, hogy csak a sokadik kis korty után mondhatjuk, hogy talán már új ízt nem találunk benne, pedig igen... A fahéjas, vaníliás, kandírozott narancshéj aromáival ér véget az utó ízlelés.

Lecsengés: Nagyon hosszan, zamatosan, aromásan engedi el az utolsó íz foszlányokat

Szín: Sötét borostyán

Így kóstold meg: A kristály konyakos poharadat vedd elő, tölts ki egy szép adagot, gyújts rá a legjobb Cohibádra és kezdj el merengeni a szerencséden, hogy ilyen fantasztikus élvezetben van részed !


Érdekességek:

A Martell konyak a világ egyik legismertebb francia konyak itala. Az egész cég alapfilozófiája egyetlen mondatra épül - a minőség mindenek előtt ! A Martell konyak az évszázados szakértelem, tudás, türelmes tanulás és az állandó újítás, kisérletezés megtestesülése.

A Martell 1715.-től Cognac városában dolgozik. Nagyon sokféle lepárlási, érlelési módszer eredménye az a színes termék paletta, amivel rendelkeznek. Fajták, blended tipusok (keverés), használt hordó tipusok adják meg a sokszínű variációkat.

A Martell Cohiba Cognac egy külön világ, hiszen a finom szivarokat kedvelőknek készült, az ő ízlésükhöz igazított.

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok