Termékeink

Hennessy Fine De Cognac 0,7 40% pDD

1_1773.jpg
Cikkszám: 449
15 660 Ft

termekismerteto

Hennessy Fine De Cognac 0,7 40% pDD

 

Egy kis Hennessy történelem
Jas Hennessy & Co. vagy más néven és egyszerűbben, ahogyan ismerjük - Hennessy, egy francia konyak készítő cég, ház. A világ konyak termelésének a 40 %-át adják, évi 50 millió litert. Ők a legnagyobbak. Tulajdonosai a Moet Hennessy-t birtokló LVMH és a Diageo 66-34 % arányban.

Alapítása 1765.-ben történt, tette mindezt az ír Richard Hennessy. 1970-ben egyesült a Moet Chandon és a Hennessy, így lett a mai cégforma és név a Moet Hennessy. Ők újra egyesültek a Louis Vuitton-al, így létrejött a világ legnagyobb luxuscikkeket forgalmazó konglomerátuma.(később más luxus márkákat is felvásároltak – pld. Bernard Arnault, Christian Dior )  

Az új Hennessy Fine De Cognac 0,7 40% pDD tipusa egyértelműen VSOP besorolást kap. Blended, mert 50 alkotónál is többől készítik, keverik ki.

A szakemberek olyan művészi fokon ízlelik-válogatják ki a megfelelő alap-konyakokat, ami érezhetően nagyon stabilan biztosítja az állandó kiváló minőséget. Lágy italú, ízes, konyak jegyekkel rendelkező finom nedű, amely még az árát is messze megéri.

Így kóstold meg: Szoba hőmérsékleten majd jéggel. Igazi nyugalmat árasztó ital, de ha sok az energiád, akkor hajrá konyak alapú koktélok !

EGGS !

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok