Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Hennessy V.S. 0,7 40% papír DD

hennessy_vs.jpg
%Akció
hennessy_vs.jpg
Cikkszám: 448
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-12-23
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 21 514 Ft / 1 l
Ár: 17 760 Ft
Akciós ár:
-15% 15 060 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 15060 Ft 15060

Termékismertető

Hennessy V.S. 0,7 40% papír DD

 

Egy kis Hennessy történelem
Jas Hennessy & Co. vagy más néven és egyszerűbben, ahogyan ismerjük - Hennessy, egy francia konyak készítő cég, ház. A világ konyak termelésének a 40 %-át adják, évi 50 millió litert. Ők a legnagyobbak. Tulajdonosai a Moet Hennessy-t birtokló LVMH és a Diageo 66-34 % arányban.

Alapítása 1765.-ben történt, tette mindezt az ír Richard Hennessy. 1970-ben egyesült a Moet Chandon és a Hennessy, így lett a mai cégforma és név a Moet Hennessy. Ők újra egyesültek a Louis Vuitton-al, így létrejött a világ legnagyobb luxuscikkeket forgalmazó konglomerátuma. (később más luxus márkákat is felvásároltak – pld. Bernard Arnault, Christian Dior)  

Hennessy V.S. 0,7 40% papír DD

A VS konyakok a legnagyobb mennyiségben értékesített konykaféleségek, a Hennessy Very Special pedig ebben a világ piac vezetője. Nyilvánvalóan borpárlatok házasításával készül, és összességében több tízféle (negyven) ilyen alap ital kell a kikeveréséhez.

Mivel fiatal életkor az átlag, ezért nagyon friss, a hordó hatása intenzív, a konyak jegyek jellemzőek. Kitűnik a tölgyfa hordó donga íze, a mogyoró, a toast, de mellette a virágos, fűszeres illat pedig kissé elbódít. Na és a végén ne felejtsük el az oly karakterisztikus vanília allatot és ízt.

Íly módon kóstold meg: Mindenképpen kóstold meg tisztán, majd keresd ki a koktélok ,,álmoskönyvéből,, a kedvenc konyakra épülő koktélodat és ne tartsd vissza magad!

Élvezd az életet!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!