Termékeink

Courvoisier V.S. cognac 0,7 40% pDD

courvoisier-vs-cognac.png
Cikkszám: 437
10 330 Ft

termekismerteto

Courvoisier V.S.cognac  0,7 40%

 

Ennek a konyaknak, azaz a Courvoisier-nak a méltán híres története 1809-ben kezdődött. Ekkor Emmanuel Couvoisier és Louis Gallois borkereskedő úgy gondolta, hogy ideje céget alapítani. Tették ezt Párizsban.

Történt egyszer, hogy a jó munkának következtébe Napoleon Bonaparte tette tiszteletét náluk. A nagy hadvezérnek igen-igen megtetszettek a nedűk, és megparancsolta a katonáinak az ellátását is ezzel a finomsággal, reggelente egy pohárral kaptak,- kedély javítóként.

Amikor száműzetésbe ment, akkor csak pár hordót vitt ebből a konyakból, mint az egyetlen engedélyezett luxuscikket.

A termék:

A Courvoisier VS (Very Special) ízei nagyszerűek, aromája fenséges, ami a 3-7 évig tartó érlelési folyamatnak a következménye. A gondosan, kézzel válogatott Fins Bois-ról és Petite Champagne crus-ról származó szőlőszemek az alapjai a komplex, dús, gazdag és mély gyümölcsös ízeknek. Ez a különbség a többi konyakhoz hasonlítva.

A terméket Patrice Pinet, Master Blender készítette.

Érdemes 18-20 fokon lassan kortyolgatva iszogatni, - hagyva, hogy átjárja bensőnk minden sejtjét !

EGGS !Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok