Termékeink

Ron Millonario Solera 15é sötét rum 0,7 40%

ron-millonario-solera-15.jpg
Cikkszám: 435
20 910 Ft

termekismerteto

Ron Millonario Solera 15é sötét rum 0,7 40%

 

Ebben a perui rumban minden olyan gondoskodás benne van, amit a profi rum készítőtől elvárunk. Rendkívüli körültekintéssel válogatott alapanyagoknak, a totálisan precíz erjesztésnek, az utána következő lepárlásnak, na és persze a fontos érlelésnek az eredménye e remekmű.

Itt alkalmazzák a régi és az új technikát. Ennek a kombinációja igen fontos körülmény az előállítás során.

Hosszú éveken át kísérleteztek és próbálkoztak azzal, hogy a rumnak legmegfelelőbb élesztő adagolásra rájöjjenek. Itt ugyanis az élesztőnek ráhatása van az illatra-ízre egyaránt.

Régi skót üstökkel dolgoznak, és az érlelés amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. solera eljárással. A lényege ennek az, hogy a hordókat egymásra rakják, felhalmozzák, és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból vesznek ki és palackoznak le. A  felette lévő sorból pedig visszapótolják a kivett porciót. Így aztán a legfelső hordóba mindig friss rum kerül.
 
Színe mély borostyán, illatában kandírozott gyümölcsök, kókusz, kakaóvaj, szilva, szegfűszeg. Ízében édes aszalványok, füge, datolya, mazsola, sok karamellel, melasszal, fűszerekkel. Lecsengése szirupos, lágy, emlékezetes.
 
A 2009-es Rum Master aranyérmese, autentikus, szőtt, háncsborítással.

Így élvezd a poharadban : Egy ilyen korú rumot kötelező kellő gondossággal megkóstolni ! Kristálypohár, nyugalom, le kell ülni és akkor jöhet az első korty. Aki ezt a rumot az ajkához emelte, onnantól nem akar belőle koktélt. Isten éltessen sokáig !

 Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok