Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ron Millonario Solera 15é sötét rum 0,7 40%

ron-millonario-solera-15.jpg
ron-millonario-solera-15.jpg
Cikkszám: 435
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-12-19
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 31 529 Ft / 1 l
Ár: 22 070 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 22070 Ft 22070

Termékismertető

Ron Millonario Solera 15é sötét rum 0,7 40%

 

Ebben a perui rumban minden olyan gondoskodás benne van, amit a profi rum készítőtől elvárunk. Rendkívüli körültekintéssel válogatott alapanyagoknak, a totálisan precíz erjesztésnek, az utána következő lepárlásnak, na és persze a fontos érlelésnek az eredménye e remekmű.

Itt alkalmazzák a régi és az új technikát. Ennek a kombinációja igen fontos körülmény az előállítás során.

Hosszú éveken át kísérleteztek és próbálkoztak azzal, hogy a rumnak legmegfelelőbb élesztő adagolásra rájöjjenek. Itt ugyanis az élesztőnek ráhatása van az illatra-ízre egyaránt.

Régi skót üstökkel dolgoznak, és az érlelés amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. solera eljárással. A lényege ennek az, hogy a hordókat egymásra rakják, felhalmozzák, és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból vesznek ki és palackoznak le. A  felette lévő sorból pedig visszapótolják a kivett porciót. Így aztán a legfelső hordóba mindig friss rum kerül.
 
Színe mély borostyán, illatában kandírozott gyümölcsök, kókusz, kakaóvaj, szilva, szegfűszeg. Ízében édes aszalványok, füge, datolya, mazsola, sok karamellel, melasszal, fűszerekkel. Lecsengése szirupos, lágy, emlékezetes.
 
A 2009-es Rum Master aranyérmese, autentikus, szőtt, háncsborítással.

Így élvezd a poharadban : Egy ilyen korú rumot kötelező kellő gondossággal megkóstolni ! Kristálypohár, nyugalom, le kell ülni és akkor jöhet az első korty. Aki ezt a rumot az ajkához emelte, onnantól nem akar belőle koktélt. Isten éltessen sokáig !

 VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!