Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tatratea Őszibarack likőr 0,7 42%

1_2390.jpg
1_2390.jpg
Cikkszám: 4072
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-10-25
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 014 Ft / 1 l
Ár: 9 810 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9810 Ft 9810

Termékismertető

Tatratea Őszibarack likőr 0,7 42%


Származás: Szlovákia
Gyártó: Karloff Tatra Distillery
Alapanyag: Szilvapálinka, bor, fehér tea, őszibarack, karamell, gyümölcsök, finomított alkohol, cukor, aromák, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr a tölgyfa kivonatán alapul. Sokhetes folyamat és türelem kérdése a siker. Természetesen sok más alkotó is szükséges a speciális likőrökhöz a Tatratea családban.

Érlelés: Keveréssel és rázással, szűréssel, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Tatratea Őszibarack likőr illata a finom gyümölcsös, barackos alkohol kipárolgással kezdődik a megillatozása során. A szilva és a barack mellett az összes alapanyag remek egyensúlyban van a többi aromával, és nagyszerűen passzolnak egyenként egymáshoz, egymás zamataihoz is. Az alap szilvapálinkából érezhető a finom kékszilva, kandírozott szilva zamata, sőt nagyon kifejezettek ezek az aromák. A 42 % alkoholtartalom elég, pont megfelelő - legalább is ehhez az összetételhez. Az ital kellően gyümölcsös, kissé édes, selymes, fűszeres, gyógynövényes illatokat ereget.

Íz: A Tatratea Őszibarack likőr az ízeit tekintve az egyik legvonzóbb, amit maga a barack, a sokféle alapanyag, a fűszer és a karamell okoz a csábos aromáival. A 42 % alkohol mindenképpen simulékonnyá és nem erőszakossá tette ezt az itókát. A szilvapálinka jegyei a gyümölccsel együtt érezhetőek. A kóstoló kortyokban megérezhetjük a rengeteg egyéb alkotó, de valójában a tea, karamell és a szilva zamatait, újra és újra, rétegről rétegre. Kiváló ital, remek koktélalapanyag.

Lecsengés: Szilva pálinkás, őszibarack gyümölcsös, édeskés, fűszeres.

Szín: Sőtét barnás-narancsos.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Lepd meg a családoddat ezzel a finom itallal ma este! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!