Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tatratea Original likőr 0,7 52%

1_2391.jpg
1_2391.jpg
Cikkszám: 4071
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-02-24
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 157 Ft / 1 l
Ár: 9 910 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9910 Ft 9910

Termékismertető

Tatratea Original likőr 0,7 52%


Származás: Szlovákia
Gyártó: Karloff Tatra Distillery
Alapanyag: Szilvapálinka, bor, fekete tea, karamell, gyümölcsök, finomított alkohol, cukor, aromák, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr a tölgyfa kivonatán alapul. Sokhetes folyamat és türelem kérdése a siker. Természetesen sok más alkotó is szükséges a speciális likőrökhöz a Tatratea családban.

Érlelés: Keveréssel és rázással, szűréssel, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Tatratea Original likőr illata finom alkohol kipárolgással kezdődik a megillatozása során. Az összes alapanyag valahogy remek egyensúlyban van a többi aromával, és remekül passzolnak egyenként egymáshoz, egymás zamataihoz is. Abból a szempontból is érdekes ez, mert az alap szilvapálinkából érezhető a finom kékszilva, kandírozott szilva zamata, sőt nagyon kifejezettek az aromák. A 52 % alkoholtartalom elég erős ahhoz, hogy érezhetően elnyomja icipicit a gyümölcsös, kissé édes, selymes, fűszeres, gyógynövényes illatokat. Azonban pár másodperccel később már meg is érkeznek az "elnyomottak"!

Íz: A Tatratea Original likőr az ízeit tekintve az egyik legvonzóbb, amit a sokféle alapanyag okoz a csábos aromáival. Az 52 % alkohol mindenképpen elégnek tűnik, sőt magasnak számít, de ennek ellenére nem tolakodik elő, csak kiemeli a zamatokat érezhetővé az italban. A szilvapálinka jegyei a gyümölccsel együtt érezhetőek. Benne van a rengeteg egyéb alkotó, de valójában a tea, karamell és a szilva uralkodik. A nagyon gondosan megválogatott fűszerek és szárított gyógynövények kivonata simává, komplexé, különlegessé teszik ezt az italt. Gratulálunk a megalkotójának, nagyon szép italt hozott létre, mindenki kedves egészségére!

Lecsengés: Szilva pálinkás, édeskés, fűszeres.

Szín: Sőtét barnás-narancsos.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Dobd fel az esti bulidat ezzel a remek likőrrel! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!