Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tatratea Citrus likőr 0,7 32%

1_2389.jpg
1_2389.jpg
Cikkszám: 4067
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-02-24
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 12 529 Ft / 1 l
Ár: 8 770 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8770 Ft 8770

Termékismertető

Tatratea Citrus likőr 0,7 32%


Származás: Szlovákia
Gyártó: Karloff Tatra Distillery
Alapanyag: Szilvapálinka, bor, fekete tea, citrusok, karamell, gyümölcsök, finomított alkohol, cukor, aromák, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr a tölgyfa kivonatán alapul. Sokhetes folyamat és türelem kérdése a siker. Természetesen sok más alkotó is szükséges a speciális likőrökhöz a Tatratea családban.

Érlelés: Keveréssel és rázással, szűréssel, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Tatratea Citrus likőr illata meglehetősen egyedi, különleges. Kiindulva az alap szilvapálinkából érezhető is a finom kékszilva, kandírozott szilva zamata, sőt nagyon is egyértelmű. A 32 % alkoholtartalom kellően erős ahhoz, hogy érezhető legyen minden aroma és annak oldott zamata. A nagyszerű citrusok megadják az alap illatokat, a gyümölcsök harmonikussá varázsolják, a fűszerek elvégzik a végső ízesitést. Jó terméke ez az alkotónak. 

Íz: A Tatratea Citrus likőr egy kicsit a kiegyensúlyozottság likőrje a Tatratea családban, és ez az ízeire abszolúte jellemző. Érezni benne szinte minden alkotóelemet, mert a 32 % alkohol kellően erős, de nem túlzottan erős ahhoz, hogy elnyomja a többi aromát. Tehát a szilvapálinka, szilva gyümölcs, a citrusokból a citrom és a lime, a fűszerekből pedig a szegfűszeg és a fahéj jellegű ízek jellemzőek. Klassz a gyümölcsössége és a gyógynövényes kivonatnak a zamata ami a végét dobja fel a kóstolási szakasznak.

Lecsengés: Szilva pálinkás, fűszeres, citrusos.

Szín: Sötét narancs.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Hívj vendégeket és élvezzétek ezt a szép szlovák terméket! Eggs! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!