Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Diplomatico Ambassador rum 0,7 47% bőrDD

diplomatico-ambassador.jpg
diplomatico-ambassador.jpg
Cikkszám: 4063
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-05-14
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 172 757 Ft / 1 l
Ár: 120 930 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 120930 Ft 120930

Termékismertető

Diplomatico Ambassador rum 0,7 47% bőrDD

 

Származás: Venezuela
Gyártó: Diplomatico Rum Distillery
Alapanyag: cukornádmelasz
Érlelés: Tölgyfahordóban, (Ex Pedro Ximenes sherrys hordóban, blended, a legfiatalabb alkotója is 12 éves)

Illat: A Diplomatico Ambassador rum 0,7 47% bőrDD: Legelőször is ez egy igazi "szivar barát" rum, már az illataiban is a maduro szivarok elsődleges zamata érezhető! Hordó erősségű, nemes és rendkivül finom alkohol, alkoholos ital. Melasz, pörkölt melasz, pörkölt hordódongás, ódon tölgyfa bútor, sherry, sárgabarack, szilva, fűszerek, aszalt gyümölcs érezhető ki belőle pillanatokkal a megillatozásának az elkezdése után. Kipárolgása száraz-édeskés, mogyorós, mandulás, erősebben fahéjas és csokoládés, kakaós, karamellás. Kardamon és citromfű, datolya és aszalt füge örvendezteti meg a kiváncsi orrot. Selymes, bársonyos, kiváló.

Íz: A Diplomatico Ambassador rum 0,7 47% bőrDD: Egy pazar, csuda finom, elképesztően lágy és még is erős, simogató korttyal kezdünk az illatainak a megismerése után. Száraz-édes-dohányos ízzel indít, majd rögtön a pörkölt, lepkozmált melasz, aszalt gyümölcsök sora jut a kóstoló ajkaira, mint az aroma özön része. Szilva, körte, alma, füge, datolya, majd a baracklekvár, kicsi méz. Fahéj és a kakó, vanília, csokoládé, karamell növeli az élvezeti értéket. Sült banán és kókusz, lekvár, mazsola, méz villan fel a többedik kortyban. Kiemelten fűszeres, hordós, dongás. Nagyon jó a bukéja, mély élvezetekben van része minden kóstolónak. 

Lecsengés: hosszú, tucatnyi nemes ízzel tűnik tova a végén is.

Így élvezd a poharadban: Végy egy kristálypoharat, tégy bele pár centet 18-21 fokon, majd hűtve, aztán jéggel - így ismered meg a különböző állagát és íz hatását. Lassan nagyon kis kortyokban ízlelgesd. Ha tovább kívánod fokozni a magad és társaid élvezetét, akkor se keverj koktélokat, mert nincs tovább felfelé, de nem is kell!

Mi lehetne szebb ajándék a Legjobb barátodnak, Üzletfelednek!? Eggs!

 

Érdekesség:

Venezuelában vagyunk, a fantasztikus Terepaima Nemzeti Park középső részében, amikor megpillanthatjuk az Unidas lepárlót, igazi látványosság!
Ez az üzem híres arról, hogy a legzamatosabb, legdúsabb rumokat ,,teszi elénk az asztalra,, Latin-amerikában.
(más alkoholokat is készítenek, tehát egy univerzális üzemről van szó)
A Diplomatico rumok címkéjén szereplő alak nem más, mint Don Juancho, egy nagyon alapos munkát végző párlat-gyűjtő mester.
A Diplomatico rum visszatükrözi elénk ennek a nagyszerű és fáradtságot nem ismerő embernek a munkásságát és szenvedélyét.
A Diplomatico Mantuano-ban uralkodnak a nyolc éves érlelésű rumok keveréke.

/Venezuelában, ha valaki belefog a rum gyártásba, akkor kötelező 2 évig minimálisan a hordókban érlelni a rumját. Nem is akármilyen hordókban, de amerikai fehér tölgyben, használt bourbon, single malt hordókban./

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!