Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Trooper (Iron Maiden) angol vörös sör 0,5 üveges

1_2247.jpg
1_2247.jpg
Cikkszám: 4029
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-09-20
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 2 780 Ft / 1 l
Ár: 1 390 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 1390 Ft 1390

Termékismertető

Trooper (Iron Maiden) angol vörös sör 0,5 üveges

Származás: Anglia
Sörfőzde: Robinson Brewery
Ital típusa: Félbarna, angol ale
Alapanyag: Árpamaláta, búzamaláta, 3 féle komló, sörélesztő.
Alkohol fok: 4,7 % vol.


Érdekesség: Bobek, Goldings, Cascade komlókból készül, és ez a 3 felel a rendkívüli ízeiért. Nevét a világhírű Iron Maden dal ihlette,- a pontos címe a nótának : "Charge of the Light Brigade"

Illat: A Trooper (Iron Maiden) angol vörös sör 0,5 üveges a 3 féle komlótól oly fűszeres illatokra tett szert, hogy nem véletlenül jellemezhetjük úgy, hogy szinte a citrom, narancs, barack aromája érezhető benne. Teljesen igaz az is, hogy fűszeres kipárolgásai vannak. Durva párák helyett ínycsiklandozó, nagyon szép és lágy illatokat érezhetünk a páráiban. Malátás, finom élesztős, kissé pörkölt zamatai fenségesek. Nincs is más dolgunk, mint a tényleges kóstolás! 

Íz: A Trooper (Iron Maiden) angol vörös sör 0,5 üveges íze úgy jellemezhető, hogy meglepően lágy, könnyű, frissítő hatású, igazi öröm-sör-íz ! Nagyon fűszeres, nagyon citrusos, és persze a 3 féle komlótól ott van az a speciális egyedi, kicsit barackos beütés is. A hölgyek is bátran kóstolhatják, mert ráadásul nem magas az alkoholtartalma, és egy könnyed kikapcsolódást jelenthet pár jó korty. Bársonyos, nagyon sima italú és jó húzású sör.

Lecsengés: Nagyon jó, finom, hosszan elhúzódó.

Szín: Világos barna.

Hab: Szép, hosszan megmarad, illatos, fűszeresen ízes.

Így kóstold meg: Hidegen üvegből/dobozból, vagy kiöntve egy szép pohárban, korsóban. Olyan sörfalatot tálalj, ami passzol!

Legyen egy csendes, nyugodt estéd ezzel a felvillanyozó hatású sörrel!
 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!