Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cubaney Orangerie rumlikőr 0,7 30%

1_2211.jpg
1_2211.jpg
Cikkszám: 3897
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-04-08
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 12 443 Ft / 1 l
Ár: 8 710 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8710 Ft 8710

Termékismertető

Cubaney Orangerie rumlikőr 0,7 30%


Származás: Dominikai Köztársaság
Gyártó: Oliver & Oliver Distillery
Alapanyag: Dark Rum  (8 évig érlelt, solera rendszerben)+ narancs, fűszer és ízesítő növények


Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: A Cubaney Orangie rumlikőr kipárolgásai méltóak a krémlikőr kategóriára. Megjelenik a nagyon sokáig fahordóban érlelt csodás sötét rum aromája, a hordó donga pörkölt tölgyes illata. Aztán a csodás citrusok, speciálisan a narancs dominál, majd a vanília és az egyéb, ízesítő növényi adalékok. Nagyon selymes, bársonyos, gyümölcsös hatást gyakorol a szaglószervünkre.

Íz: Ez a dominikai likőr igazán remek alapanyagokból készült, ez az ízeiben azonnal visszaigazolást nyer a kóstoláskor. Nagyon finom a 8 éves rum minden "íz-porcikája", a hordós érlelés zamata, a vanília nagyszerűen szétoszlatott krémes és lágy aromája. Aztán jön is a narancs, a mandarin ízei. Az átlagos likőrnél édesebb italról van szó. 

Lecsengés: Kellemes, édes, narancsos, vaníliás.

Szín: Világos sárgás-barnás.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Indítsd el már most az esti "desszert-koktél parti" meghívódat az összes csatornán a hölgyismerőseid felé ! Pohárra fel !

 

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!