Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ouzo 12 likőr 0,7 40%

ouzo_12.jpg
ouzo_12.jpg
Cikkszám: 3589
Felvéve: 2017-05-10
Módosítva: 2022-11-24
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 9 757 Ft / 1 l
Ár: 6 830 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6830 Ft 6830

Termékismertető

Ouzo 12 likőr 0,7 40%

Származása: Görögország
Lepárló: Kaloyiannis Bros
Alapanyag: Finom alkohol, ánizs, 10 féle gyógy és fűszernövény


Érdekesség: Ez a likőr egy érdekes növényre, az ánizsra épül, az alkoholtartalma 2 szeres lepárlással kerül bele a likőrbe.

Illat: A Ouzo 12 likőr az ánizs alap illattal bír, az alkoholtartalma magas, így a kettős lepárlásból eredő kiemelkedő minőségénél fogva nagyon finom kipárolgással örvendezteti meg az illatozó orrot. Kifejezetten érdekes, olajos, krémes, melaszos, illóolajos zamatok sorával lehet összeismerkedni. Nagyon speciális aromái nem mindenkinek nyerik el a tetszését, de kétségtelenül figyelemreméltó, frissítő hatású ital. 

Íz: A Ouzo 12 likőr a magas alkohol tartalma miatt is édeskés, remek ital. A kiemelkedő íze az ánizs nagyszerű frissítő hatásából adódik. A sokféle ízesítő és fűszernövény tovább növeli az egzotikus jellegét ennek az italnak. Koktélokban komoly ízesítő hatása miatt keverik. Szárított növények komplex, szárított szénás jellegű ízei speciális zamatot kölcsönöznek az Ouzonak,- persze csak a többedik kortynál érzékelve ezt.  

Lecsengés: Ánizsos, fűszeres, hosszú.

Szín: Világos, áttetsző.

Koktélokhoz: Nagyon finom, jó italokat lehet belőle keverni, ízesíteni. Felhasználható akár desszertekhez, fagylaltokhoz is.

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Próbáld ki ezt a mediterrán különlegességet! Eggs! 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!