Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Pampero Aniversario venezuelai rum 0,7 40% bőrtasakban

1_1662.jpg
1_1662.jpg
pampero.jpg
Cikkszám: 3587
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-04-28
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 17 357 Ft / 1 l
Ár: 12 150 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12150 Ft 12150

Termékismertető

Pampero Aniversario rum 0,7 40%

 

Ezt a csodás rumot az egyik tradícionális Dél-amerikai országban, Venezuelában készítik el, a Ocumare de Tuy nevű városban, a történelmi időkre visszanyúló rumkészítési szaktudásra alapozva. Venezuela az a hely, ahol a helyi népek többféle mondhatni világhírű rumot érlelnek a hordókban,- ilyen pl. a Diplomatico.

Rendkívül magas alapanyag minőséggel kezdődik minden, majd folytatódik a pincemesterek precíz érlelés metodikájával. 1938.-ban töltötték az első palack  Pampero rumot az üvegbe. A helyiek szerint maga a névből levezethető jelentés ,, pampáról ,, - az ottani hatalmas, füves síkságról jutott a névadónak az eszébe.

( A helyiek mindeféle lovasról alkottak kifejezéseket, amivel ezt a rumot illetik, ilyen a: megült ló, felágaskodó ló, stb. )

A Pampero Aniversario Rumot többségében 25 éves érlelési időt befutott rumokból keverték. A már megemlített kiváló alapanyag, a ,,gyengéd ízeket megőrző,, folyamatos lepárlás, a csodás, bourbon, használt fahordók azok a tényezők amelyek ennyire kiemelkedő terméket eredményeztek. Gyümölcsös, bársonyos, selymes, nagyon ízes, igazi ínyenc rum.

Származási hely: Venezuela
Lepárló: Pampero Rum Distillery
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelés módja: Fahordóban érlelt

Illat: Kezdetben vanília, melasz, karamell, kakaó, csokoládé, pörkölt kávé tűnik elő. Majd jön a fahéj, fűszerek.

Íz és lecsengés: Nem annyira édes, de édeskés vanília, karamell, pörkölt kávé és kakaó ízei jelentkeznek. Érezhető a fahordó is, és enyhe szivar-dohány aroma. Bársonyos és selymes a végletekig ! A szádban elolvad a nyelved tetjén és igazi melengető kellemes érzést ad.

Lecsengése: ehhez a ,,nyugdíjas,, rumhoz méltóan hosszú és lassan tovatűnő.

Szín: ragyogó sötét borostyán

Nemzetközi elismerések, díjak:    2007 WSC Dupla Aranyérem

Így élvezd a poharadban : Tégy a kristálypoharadba 5 centet, ülj le és ne csinálj semmit csak add át magad az első kortyoknak, - majd gondold át, hogy érdemes-e ezen az érzésen változtatni ?! Kedves Egészségedre !VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!