Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Armand de Brignac Gold Brut pezsgő 0,75 faDD

1_1755.jpg
1_1755.jpg
Cikkszám: 3586
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-02-15
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 260 547 Ft / 1 l
Ár: 195 410 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 195410 Ft 195410

Termékismertető

Armand de Brignac Gold Brut pezsgő 0,75 DD

 

Származás: Franciaország, Champagne, - Cramant, Avize, Oger.
Gyártó: Armand de Brignac Pezsgőgyár
Alapanyag: Szőlő, - Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Menuier, - így már cuvée
Érlelés: Méthode Traditionnalle

Alkohol tartalom: 12,5 % vol

 

Érdekesség: Ez a világ egyik legdrágább, legexkluzívabb pezsgője a Cattier családtól, egy igazi új divat pezsgő. Csodálatos díszdobozban és/vagy bársony táskában van. Az USA kosárlabdázó bajnokcsapatai is előszeretettel fogyasztották a győzelmi trófeájuk átvétele után.

Illat: Az Armand de Brignac Gold Brut pezsgő 0,75 DD: Ez a csodás száraz pezsgő a nevéből adódóan száraz és semennyire sem édes. Amikor felnyitjuk, azonnal érezhető benne a finom gyöngyözés és az illatok intenzitása. Virágos, illatos fűszeres, szénás, gyengéden nektáros párái nagyon élvezetesek. Kifejezetten frissen érett gyümölcsök gőze száll fel a kóstoló pohárból. A szőlő, mint gyümölcs, a körte, barack, érett mango, és a finom ( azért egy kicsit savas-édeskés) aromák lenyűgözőek. Olyan a kipárolgása, amely megragad, és azonnal tudjuk, itt nem egy hétköznapi pezsgővel van dolgunk. Lekerekített, érett, a kedvet már az illati meghozzák az ismerkedők részére.

Íze: Az Armand de Brignac Gold Brut pezsgő 0,75 DD ízeire az a jellemző, hogy szinte villámként belénk súlyt az érzés,- ez egy extrém finom ital! Tiszta kortyok, apró pattanással érvényesülő szénsavasság, száraz és csodásan nyugtató, bársonyos savak jellemzik. Nektáros, szőlős, szőlőgyümölcsös, Vilmos körtés, Golden almás, érett mangós. Citrusokkal további ízek, íz rétegek kerülnek elő. Egy kis grapefruit, csipetnyinél is kevesebb ananász. Kicsi fűszer, szénás, szárított lucerna-szerű, akácvirágos, nagyon bársonyos zamatok kecsegtetik a szomjas és tikkadt ajkakat. Frissítő, élénkítő hatású, nagyon szépen megalkotott, valójában bársonyosan simulékony ital.  

Lecsengés: Közepesen hosszú, nagyon gyümölcsös, száraz, fűszeres.

Szín: Világos borostyán-sárga

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – Pezsgős pohárban és kizárólag behűtve 8-10 fokra. 

Élni tudni kell,- ünnepelj, koccints a szeretteid, barátaid egészségére!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!