Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Angostura 1919 8é rum 0,7 40%pDD

angostura-1919.jpg
angostura-1919.jpg
Cikkszám: 3367
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-07-31
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 20 150 Ft / 1 l
Ár: 14 105 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 14105 Ft 14105

Termékismertető

Angostura 1919 8é rum 0,7 40%pDD

 

Származás: Trinidad and Tobago
Gyártó: Angostura Rum Distillery
Alapanyag: Cukornádmelasz


Érlelés: 8 évig, tölgyfa hordókban

Illat: Az Angostura 1919 8é rum 0,7 40%pDD az egyik nagyon jellegzetes rum, amely a specifikusságot az éghajlatnak és a talajnak köszönheti. A trópusi, hihetetlen növény növekedési bujaság és életerő köszön vissza már a páráiban is. Jellegzetes melaszos, fahordós, tölgyfás, égetett fás, tósztos, pörkölt mogyoró, kesudió zamatok garmadája kényezteti a kóstolót. 

Íz: Az Angostura 1919 8é rum 0,7 40%pDD csodás aromákkal megáldott ital. Tele van a finoman eloszló pörkölt zamatokkal,- úgy, mint a mogyoró, mandula, dió, pisztácia, valamint a kakaó, csokoládé, karamell, égetett cukor csodás aromáival. Ízeiben benne van az édesség és a fantasztikus virágos, fűszeres, selymes, bársonyos, érlelt rum minden jellemzője. Az alkohol tartalma nem magas, azért is oly könnyű italú, jó húzású rum. 

Lecsengése: Közepesnél jóval hosszabb, intenzív, fűszeres, bársonyos.

Szín: Sötét barna

Így élvezd a poharadban: Tuti tipp a jéggel kezdeni, aztán a szobahőmérsékleten folytatni. A végére iktass be néhány rum alapú koktélt. Nagyon jó a koktélokban a vodkával, ginnel, whiskyvel is.

Legyen nagyon jó napod, és gondolj a haverokra is!

Érdekesség:

A Trinidad szigetén található Angostura lepárlót 1824-ben alapították akkor még ízesített keserű italok előállítása céljából.

Az azóta eltelt több mint másfél évszázad során mindinkább a rum készítése vált a lepárló fő profiljává, és ma már nagy mennyiségben termelnek exportra.

A 8 éves érlelés eredményeképpen az Angostura 1919 (ebben az évben keverték ki először) tökéletesen legömbölyödött, minden harsány íztől mentes, rendkívül harmonikus ital. Pillanatok alatt kinyílik és utat enged a szájban a hosszantartó kakaós, fűszeres ízeknek.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!