Angostura 1919 8é rum 0,7 40%
Termékismertető
Angostura 1919 8é rum 0,7 40%
Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文
Származás: Trinidad and Tobago
Gyártó: Angostura Rum Distillery
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelés: 8 évig, tölgyfa hordókban
Illat: Az Angostura 1919 8é rum 0,7 40% az egyik nagyon jellegzetes rum, amely a specifikusságot az éghajlatnak és a talajnak köszönheti. A trópusi, hihetetlen növény növekedési bujaság és életerő köszön vissza már a páráiban is. Jellegzetes melaszos, fahordós, tölgyfás, égetett fás, tósztos, pörkölt mogyoró, kesudió zamatok garmadája kényezteti a kóstolót.
Íz: Az Angostura 1919 8é rum 0,7 40% csodás aromákkal megáldott ital. Tele van a finoman eloszló pörkölt zamatokkal,- úgy, mint a mogyoró, mandula, dió, pisztácia, valamint a kakaó, csokoládé, karamell, égetett cukor csodás aromáival. Ízeiben benne van az édesség és a fantasztikus virágos, fűszeres, selymes, bársonyos, érlelt rum minden jellemzője. Az alkohol tartalma nem magas, azért is oly könnyű italú, jó húzású rum.
Lecsengése: Közepesnél jóval hosszabb, intenzív, fűszeres, bársonyos.
Szín: Sötét barna
Így élvezd a poharadban: Tuti tipp a jéggel kezdeni, aztán a szobahőmérsékleten folytatni. A végére iktass be néhány rum alapú koktélt. Nagyon jó a koktélokban a vodkával, ginnel, whiskyvel is.
Legyen nagyon jó napod, és gondolj a haverokra is!
Érdekesség:
A Trinidad szigetén található Angostura lepárlót 1824-ben alapították akkor még ízesített keserű italok előállítása céljából.
Az azóta eltelt több mint másfél évszázad során mindinkább a rum készítése vált a lepárló fő profiljává, és ma már nagy mennyiségben termelnek exportra.
A 8 éves érlelés eredményeképpen az Angostura 1919 (ebben az évben keverték ki először) tökéletesen legömbölyödött, minden harsány íztől mentes, rendkívül harmonikus ital. Pillanatok alatt kinyílik és utat enged a szájban a hosszantartó kakaós, fűszeres ízeknek.
Angostura 1919 8y rum (0,7 40%) (Angol/English)
Place of origin: Trinidad and Tobago
Producer: Angostura Rum Distillery
Main ingredient: Sugar cane molasses
Method of maturation: 8 years in oak barrels
Odour: Angostura 1919 8y rum (0,7 40%) is a very characteristic rum that owes its specificity to the climate and soil. The growth lust and the vitality of the incredible tropical plants are represented in its steams. The tastes of molasses, oak, toast bread, roasted hazelnut, and cashew flavours are irresistible for the taster.
Taste: Angostura 1919 8y rum (0,7 40%) is a drink blessed with wonderful aromas. It is full of well-distributed roasted flavours, such as the aromas of hazelnut, almonds, walnuts, pistachios, as well as cocoa, chocolate, and caramel. Its flavours include all the characteristics of a sweet, floral, spicy, silky, velvety, and matured rum. Due to the low percentage of alcohol, it is a relatively light drink.
Aftertaste: Aftertaste lasts longer than the average, it is also intense, spicy, velvety.
Colour: Dark brown
Consumption suggestion: It is a good idea to start with ice and then continue at room temperature. Add some rum based cocktail at the end. It is also very good in cocktails with vodka, gin, and whiskey.
Background: On the Island of Trinidad, the Angostura Distillery was founded in 1824 to produce flavoured bitter drinks. Over the past century and a half, the production of rum has increasingly become the main profile of the distillery, and there are also great quantities produced for export. As a result of 8 years of maturation, the Angostura 1919 8y rum (0,7 40% pDD) is a perfectly manufactured, extremely harmonious drink. In the mouth it immediately gives way to the flavours of long-lasting cocoa, and spices.
Have a wonderful day! Cheers!
安古斯图拉1919朗姆酒8年(0,7 40%)
品名: Angostura 1919 8y rum (0,7 40%)
产地: 特立尼达和多巴哥
酒厂: 安古斯图拉酒厂
主料: 甘蔗糖蜜
陈酿方法: 在橡木桶中陈酿8年。
气味: 安古斯图拉1919朗姆酒8年(0,7 40%)是一种别致的饮料,其原因在于产地的气候和土壤。闻着蒸汽所散发出别样风情的热带植物的香气。糖蜜,橡木,土司,炸榛子,腰果的香味都极大的刺激了人们的感官。
口感: 安古斯图拉1919朗姆酒8年(0,7 40%)也是一种大放异彩的饮料,它所有的风味包括榛子,杏仁,核桃,开心果,以及可可,巧克力,焦糖,它们寻求到了一种完美的状态。还额外拥有一种甘甜,香花,辛辣而顺口的朗姆酒的所有特征。酒精度不高,其丰腴滑润的同时,绵长的口感带也给人别样的体验。
颜色: 深棕色
后味: 入口后持续时间较长,同时也是浓郁的,辛辣的,顺口的。
饮用建议: 最好先尝试加冰,然后尝试室温。鸡尾酒而言,建议与伏特加,金酒,威士忌配合用。
背景: 在特立尼达岛,安古斯图拉酒厂成立于1824年,致力于生产调味的,苦的饮料。在过去的150年内,朗姆酒的生产逐渐成为了该酒厂的主要任务,而且大量的朗姆酒用于出口。经过8年长的陈酿时间,安古斯图拉1919朗姆酒8年(0,7 40% 纸盒)成为一款完美而和谐的朗姆酒,入口以后立即散发去绵长的可可和香料的风味。
干杯!
Vélemények
Én is értékelek »