Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Angostura 5é rum 0,7 40%

1_1725.jpg
1_1725.jpg
Cikkszám: 3364
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-06-10
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 13 557 Ft / 1 l
Ár: 9 490 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9490 Ft 9490

Termékismertető

Angostura 5é rum 0,7 40%

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

A ma már a Trinidad szigetén található Angostura lepárlót 1824¬ben alapította Angostura városában (ma Bolivar) Johann Gottlieb Benjamin Siegert, aki sebész volt a hadseregben.

Akkoriban a gyógyszerként is szolgáló ízesített keserű italok előállítása volt a cél, ekkor született az „Amargo Aromatico” vagyis az ismert Angostura keserű.

Az azóta eltelt több mint másfél évszázad során mindinkább a rum készítése vált a lepárló fő profiljává, és ma már nagy mennyiségben termelnek exportra is.

Az Angostura 5 éves arany rum egy kifejezetten értékes trinidadi keverék.

Alkotórészei könnyű és nehéz cukornádmelasz alapú párlatok, amelyeket gondos keveréssel vegyítenek, és öt évig használt amerikai bourbon hordókban érlelnek. Az érlelés és a gondos szűrés eredménye a csodás, méz színű, és aromákban, fűszeres jegyekben gazdag rum.

 

Angostura 5y (gold) rum (0,7 40%)(Angol/English)

On the island of Trinidad, in the town of Angostura (today is called Bolivar), the Angostura Distillery was founded in 1824 by Johann Gottlieb Benjamin Sieger, who was a surgeon in the army.

At that time, the goal of the Distillery was to produce flavoured bitter drinks that also served as medicine, at which time the “Amargo Aromatico” or the known Angostura bitter was born.

Over the past century and a half, the production of rum has increasingly become the main profile of the distillery, and there are also great quantities produced for export.

Angostura 5y (gold) rum (0,7 40%) is a particularly valuable Trinidad blend.

Its ingredients are light and heavy sugar cane molasses-based distillates, which are carefully mixed, and matured in used American bourbon barrels for 5 years. The result of maturation and careful filtration is a rum, which is wonderful, honey-colored, and rich in aromas and spicy notes.

 

安古斯图拉朗姆酒5(0,7 40% 纸盒)

在特立尼达岛的安古斯图拉镇子(目前称为玻利瓦尔),安古斯图拉酒厂由Johann Gottlieb Benjamin Sieger成立于1824年,他是一名军队外科医生。当时,该酒厂致力于生产又调味又苦味的饮料会作为药物,例如”Amargo Aromatico”,或著名的安古斯图拉苦酒。在过去的150年内,朗姆酒的生产逐渐成为了该酒厂的主要任务,而且大的朗姆酒用于出口。安古斯图拉朗姆酒5(0,7 40% 纸盒)是特立尼达的接触朗姆酒之一。就成分而言,是轻质和重质甘蔗糖蜜馏分,仔细混合的过程以后,再用美国的波本桶陈酿5年。时间年限一到,再过滤之后人们便收获了蜂蜜色的佳酿,给予人们的鼻腔和口腔以双重的刺激,气味的芬芳和品尝中的辛辣,都使得本品更加立体,诱人贪杯。

干杯!



VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!