Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Pimms No.1. gin alapú likőr 0,7 25%

1_1698.jpg
1_1698.jpg
Cikkszám: 3282
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-07-06
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 9 243 Ft / 1 l
Ár: 6 470 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6470 Ft 6470

Termékismertető

Pimms No.1. gin alapú likőr 0,7 25%

 

Származás: Anglia
Gyártó: Pimms Distillery, Diageo
Alapanyag: Finom alkohol nevezetesen gin, fűszerek, ízesítő anyagok, narancs


Érdekesség: 1823-tól kezdte el James Pimm elkészíteni az összesen 6 féle likőrt, és a számokkal jelöli, hogy melyik melyik. A recept azóta is titkos, csak a narancs érezhető ki belőle biztosan.

Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással, majd pihentetéssel történik.

Illat: A Pimms No.1. gin alapú likőr majdnem kétszáz éve ejti rabul a kiöntés után a szimatoló orrot. Nagyon szép, édeskés de jelentősen kesernyés is a kétféle alap aroma, amit érezhetünk. Kifejezetten kellemes, finom, frissítő hatású kipárolgásai magukért beszélnek. Mivel titkos a recept, csak találgatni lehet a valós alapanyagok kapcsán. 

Íz: A Pimms No.1. gin alapú likőr megízlelésekor elámulunk, hogy milyen finom és mennyire sokrétegű ízekkel találkozunk a likőrben. A narancs felismerhető, de egyben az édes íz mellett a keserű is határozottan jelen van. A belekevert ismeretlen fúszerek nagyon klasszá teszik ezt a nedűt. Valójában mintha lenne benne szegfűszeg és gyömbér is. Nagyon finom koktélokat lehet keverni belőle, pont az átlag felletti íz gazdagsága miatt. 

Lecsengés: Édeskés-keserű, narancsos, fűszeres, közepesen hosszan tartó.

Szín: Sötét pirosas.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Élvezd az életet, keverj ki megannyi finom koktélt és akkor eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!