Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cinzano Prosecco Dry 0,75

1_2283.jpg
1_2283.jpg
Cikkszám: 3239
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-02-02
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 4 880 Ft / 1 l
Ár: 3 660 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 3660 Ft 3660

Termékismertető

Cinzano Prosecco Dry 0,75


Származás: Olaszország.
Gyártó: Cinzano Asti Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor,(Glera)

 

Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: 1830-tól kapta meg a Cinzano család a legendás Spumante Pezsgők gyártására az engedélyt a Savoy Monarchiától Olaszországban.

Illat: A Cinzano Prosecco Dry kipárolgásai nagyon hajaznak a száraz pezsgős érzésre. Ez az olasz világhírű ital a Glera fehérborból készült, amelyre visszavezethetőek a jellegzetes aromák, úgy mint a rózsa virág, mezei virágok, fehérszőlő, alma, körte, barack. Nektáros, picit mézes, mazsolás kigőzölgései nagyszerű illat élményt nyújtanak. Száraz, de nem karcosak a kipárolgások.  

Íz: A Cinzano Prosecco Dry fehérborból készült friss, ropogós, nagyon felélénkítő hatású ital. Remek, összetett, komplex íz rétegekkel bíró nemes nedű, amiből egy korty is felüdülés. Gyümölcsös, szőlős, almás, körtés, fehérbodzás, mangós, kissé fahéjas hatással is rendelkező ital. A mazsola és citromfű, fehérbors halvány jegyei is beazonosíthatóak. A legkisebb, de megemlítést érdemlő arányban a vanília, mazsola és a méz dobja fel ezt a proseccot. 

Lecsengés: Száraz, gyümölcsös, szőlő gyümölcsös.

Szín: Fehér-szalmasárga

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 5-8 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Longdrink változatai úgyszintén remek élményt nyújtanak.

Mondj tósztot és említsd meg a Cinzano gyártójának a nagy hagyományát, amikor ismerteted a pohátban gyöngyöző szépséget! Vivát Mindenkinek! 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!