Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Kwai Feh licsi likőr 0,7 20%

1_1645.jpg
1_1645.jpg
Cikkszám: 3164
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-04-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 11 057 Ft / 1 l
Ár: 7 740 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7740 Ft 7740

Termékismertető

Kwai Feh licsi likőr 0,7 20%

 

Származás: Kína
Gyártó: Kwai Feh Liqueur Distillery
Alapanyag: Finom alkohol, licsi gyümölcs, cukor, fűszerek, ízesítő anyagok

 

Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik.

Illat: A Kwai Feh licsi likőr egy jellegzetesen kínai szuper ital. Kipárolgásaira jellemző az édeskés, szirupos érzés, a dús virágos aromák. Kicsit hasonlít a rózsa illatához, de nem az. A trópusi növényi kertek illatához is van hasonlósága a likőrnek. Ráadásul valamennyi, vágott növényekre jellemző friss aroma száll fel a poharunkból. Egzotikus, finom, kellemes,- meg kell kóstolni, ha már idáig eljutottunk. 

Íz: A Kwai Feh likőr a meleg éghajlaton élő licsi gyümölcséből van. A finom alkoholos, egyensúlyban lévő sokféle íz egy jellegzetes likőrt takar ebben az esetben. A licsi semmihez sem hasonlítható édeskés íze uralkodik, és némi fűszerességet is lehet érezni. A további kortyok előhoznak kiváló ízű szárított növényes, virágos, aromákat, zamatokat. A legvégén halvány bambuszrügy ízek lépnek elő, fokozva az összetett íz hatást.

Lecsengés: Licsis, közepesen hosszan tartó.

Szín: Világos rózsaszín.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Kína illatát érdemes a barátokkal megízlelni, mert különleges és finom. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!