Termékeink

Glenfiddich Malt Masters Edition 0,7 43% pDD

1_2038.jpg
Cikkszám: 310
18 810 Ft

termekismerteto

Glenfiddich Malt Master's Edition 0,7 43% pDD

Ezt az italt a Glenfiddich whisky szakértője (Malt Master), Brian Kinsman alkotta meg. A különböző korú maltok házasításából készülő whiskyt először hagyományos tölgyfa-, majd használt sherry hordóban érlelték.

Limitált palackozás, évről évre csak kis mennyiséget adnak ki belőle, az egyes kiadások így egyéni karakterrel bírnak. A különböző fás érlelésnek és a Glenfiddich Malt Master szakértelmének köszönhetően komplex, gazdag whisky született.

  • Illat: Egyedi földes és whisky áztatta tölgyes hatások, melyek csodálatosan keverednek az intenzív vaníliával és a füstölgő-izzó fadarab illatával.
  • Íz: Gyümölcsfagylaltra emlékeztető élénk-pezsgő hullámok, majd lassan fűszeres jegyes jelennek meg. Szilva, érett cseresznye, pörkölt mandula, édes sütemény.

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok