Termékeink

Glenfiddich S. whisky 18 é. 0,7 40% DD

glenfiddich_18é.jpg
Cikkszám: 308
30 380 Ft

termekismerteto

Glenfiddich S. whisky 18 é. 0,7 40% DD

Előállítása kis tételekben történik, ezért minden egyes kiadás egyedi és kivételes minőségű.

A Glenfiddich lepárlónak ebben a 18 éves italában a spanyol Oloroso édessége és az amerikai hordó tölgyessége (édeskés jellege)  kapcsolódik össze. A kétfajta hordóban érlelt nedűket hatalmas keverőkádakban házasítják egymással. A gazdag és érett aromák keveredése által egy kivételesen tiszta, a narancs, fűszeres alma és robosztus tölgy ízeiben bővelkedő csodálatos whisky születik.

  • Illat: vérnarancs, alma és a leggyengédebb füstösség és tölgyes sósság: ínycsiklandó, összetett és fantasztikusan erotikus.
  • Íz: a narancs újra megjelenik és a malátával olvad össze a szájban. Meglehetősen sós, de ugyanakkor sherry és mazsola is érezhető, és emellett a barna cukor enyhe édessége.

Legyen csodás estéd!

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok