Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

J & B whisky 0,7 40%

j-&-b.jpg
j-&-b.jpg
Cikkszám: 3036
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-12-23
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 11 600 Ft / 1 l
Ár: 8 120 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8120 Ft 8120

Termékismertető

J & B whisky 0,7 40%


Származási hely: Skócia
Lepárló: J & B Whisky Distillery
Érlelés módja: Fahordóban minimum 8 éven át érlelt 

 
Illat: A J & B whisky 0,7 40% páráiban azonnal megérezzük, hogy ez egy régi, komoly whisky. Kissé édeskés, malátás, kellően füstös, ellenben virágos, szárított virágos, aszalt gyümölcsös, pontosaban körtés, barackos. Fűszeressége erőteljes - fahéj, ánizs, gyömbér, kevés citromfű és kardamon kerül elő a gőzeiből. Fahordós, dongás, a tölgy édes-fanyar hatása emelkedik ki. Méz, füge, karamell a következő zamat csoport. Lime és citrom, valamint datolya is jelen van.

Íz: A J & B whisky 0,7 40% ízeiben és élvezetes kortyaiban száraz-édes, tözeges, malátás, szárított gyümölcsös, kandírozott narancshéjas, aszalt szilvás és körtés aromák teszik ki az első aroma csokrot. A füstössége kifejezett, a dongás, tölgyes fanyarsága nagyon jól oszlik el, finoman módosítja az édeskés árpa és malátája ízeit. Kicsit kakaós, fahéjas, kókuszos, vaníliás, citrusos, mézes, csokoládés és pörkölt mandulás, mogyorós ízek rétegei örvendeztetik meg az éppen a kóstolást gyakorló ajkakat. Fűszeres, selymes és bársonyos,- de meg van a magaegyedi karaktere is.

Lecsengés: Közepesnél jóval hosszabb, édeskés, füstös, vaníliás, kakaós, fűszeres, gyümölcsös.

Szín: Érett világos árga

Füstösség: Nincs

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whisky poharat használj!

Mutasd be a Barátoknak ezt a régi, nagy márkát! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!