Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bodri Szekszárdi Cab.Franc válogatás Faluhely 0,75

bodri_faluhely_cab_franc.jpg
bodri_faluhely_cab_franc.jpg
Cikkszám: 2943
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-06-02
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 9 053 Ft / 1 l
Ár: 6 790 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6790 Ft 6790

Termékismertető

Bodri Szekszárdi Cab.Franc válogatás Faluhely 0,75


Származás: Magyarország.
Gyártó: Bodri Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor, (Cabernet fajták, Merlot, Kékfrankos)


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: Speciális tartályban erjesztik, tökéletes kontroll alatt. 16 hónapot tölt első töltésű, kisméretű tölgyfa hordóban, majd az utóérése már a palackban következik be.

Érdekesség: A pincészet "Ars Poetica-ja" a minőség, a minél dúsabb és kompllexebb ízek létrehozása. A bársonyosság és a gyümölcsösség mint cél elsődleges. 

Illat: A Bodri Szekszárdi Cab.Franc válogatás Faluhely 0,75 bor egy érdekes újra gondolása a vörös cuvee-nek. Nagyon jók a kipárolgásai. Kívánatos kékszőlő, mazsola, kakaó és a tölgyfa hordó dongájának az aromája érződik. Kifejezetten erőteljes, gyümölcsös, fekteribizlis jegyeket érzünk ki a gőzeiből. Meglepő a pici édesség és a vaníliás zamat, azonban ez csak növeli az élvezetet. 

Íz: A Bodri Szekszárdi Cab.Franc válogatás Faluhely 0,75 bor ízei nagyon jók. Érdekes a kezdeti icipici édesség és a vaníliás fűszeresség. A mazsolás, kékszőlős, savas aromái nagyon jók. Érezhető benne a hordós, íz rétegeit elsimitó, érlelő hatása. Az utóízeiben felfedezhetjük a fahéjat, a kékszilvát és fekete ribizlit is. Nagyon jól megalkotott vörösbor, tehát csak kóstoljunk tovább....lesz még mit felfedezni! 

Lecsengés: Száraz, gyümölcsös, fűszeres. 

Szín: Vörös

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 14-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Hívd meg a mai vadhús vacsorára az összes kedves ismerősödet, és ismertesd meg ezt a remek vörösbort velük! Kedves egészségetekre!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!