Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grant's whisky 0,7 40%

Grants.jpg
Grants.jpg
Cikkszám: 2800
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-03-27
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 9 814 Ft / 1 l
Ár: 6 870 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6870 Ft 6870

Termékismertető

Grant's whisky 0,7 40%

Származási hely: Skócia
Régió: Highland, Speyside
Lepárló: William Grant's Whisky Distillery
Ital típus: Scotch, blended
Érlelés módja: Fahordóban érlelt.

 
Illat: A Grant's whisky 0,7 40% egy fundamentális ital a whiskyk kategóriájában. Többféle finom alap italból keverik ki ezt a szépséget. Meg is van a látszata! Kipárolgásaiban az összetettség is ebből a tényből következik. Édeskés, kissé füstös és tőzeges, virágok és friss gyümölcsök aromája keveredik ugyan ezek szárított és aszalt változatainak a zamataival. Nyilván a maláta is egy adott illat anyaggal bír benne. Kissé fűszeres, hordós, kevés tölgyes fanyarsággal a rétegek között. Kicsi vanília, kevés fahéj és pörkölt olajos magvak emelkednek ki a páráiból. 

Íz: A Grant's whisky 0,7 40% egy olyan jó húzású ás simogató érzést keltő ital, amely az alkotók százévnyi tapasztalatát hordozza, tükrözi vissza a megfelelő íz világ kikeverésében. Édeskés, picit füstös, pörkölt malátás, kandírozott körte és barack, alma van benne. Tölgyes fanyarság, pörkölt mogyoró és szerecsendió, pici kókusz lappang a sokféle zamat réteg között. Kifejezetten bársonyosnak érezzük még a többedik korty után is. Kicsit fűszeres, fahéj, kevés kakaó és némi pörkölt kávé emelkedik ki belőle. 

Lecsengés: Közepesnél hosszabb, édeskés, malátás, tölgyes.

Szín: Érett aranysárga.

Füstösség: Enyhén füstös

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whiskys poharat használj!

Emeld a vendégség színvonalát, hogy egy ilyen italt is kiteszel az asztalra! Eggs!

Érdekesség:

William Grant eredeti receptje alapján David Stewart és Brian Kinsman keverőmesterek irányításával több, mint 25 féle, a legfinomabb malt és gabona whiskyk felhasználásával készítik a Grant’s blended whiskyt.

Ezek között megtalálható a cég saját márkája, a Girvan, amely a legelismertebb gabona whiskyk közé tartozik különleges készítési eljárása miatt.

Az eredmény egy tiszta, édes-gyümölcsös ízekben gazdag, sokrétű whisky, amelynek sajátos világa igazi felfedezést kíván.

Jim Murray véleményénél jobb ajánló nem is nagyon kell: „Csodálatos whisky, az egyik legkomplexebb ízvilágú blend, amit valaha megalkottak.” 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!