Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Caol Ila 18é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

caol_ila_18y.jpg
caol_ila_18y.jpg
Cikkszám: 2757
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-04-07
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 109 271 Ft / 1 l
Ár: 76 490 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 76490 Ft 76490

Termékismertető

Caol Ila 18é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

Származás: Skócia, Islay
Gyártó: Caol Ila Lepárló
Alapanyag: Árpa

Érlelés: 18 éven át fahordókban.

Illat: A Caol Ila 18é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD páráiban az Islay szigeteki italok kellemes, erőteljes, de nem karcos füstösségét mintha egy kicsit "megette" volna az idő, mert nem annyira kiemelkedően uralkodó. Ellenben a selymessége és simulékonysága nőtt, ez felismerhető a megillatozásakor azonnal. Egyébként hordozza a 12 éves alapvető aromáit: tehát gyümölcsös, lekváros, olajos, dongás, fás, citromfüves. Van benne szinte kötelezően fahéj, csokoládé, pörkölt mogyoró, mandula, gyömbér, menta, dió, kesudió.

Íz: A Caol Ila 18é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD megkóstolása nyilván minden whisky szeretőnek egy ünnep, mert ugyan nem annyira füstös, nem nagyon égett zamatokkal indul az első korty, na de minden szépség benne lakozik! Ízeiben gazdag, olajos, krémes, lekváros, malátás, gabonás, mandulás és diós, gyömbéres, kicsit fahéjas és mézes, tele aszalt és szárított gyümölcs aromákkal. Nem hiányzik egy kis fehérbors, gyömbér és kardamon sem. 

Lecsengés: Hosszú, aromás, füstös, pörkölt dongás, gyümölcsös, fűszeres, malátás, fás.

Szín: Sötét sárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Kínáld meg ma este a Szeretteidet és legyen szép estétek!  Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!