Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Laphroaig Islay Malt 10 éves whisky 0,7 40%

laphroaig-10y_0,7.jpg
laphroaig-10y_0,7.jpg
Cikkszám: 2724
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-12-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 31 757 Ft / 1 l
Ár: 22 230 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 22230 Ft 22230

Termékismertető

Laphroaig Islay Malt 10 éves whisky 0,7 40%

Az Islay régió jellegzetes füstös, tőzeges karakterét kiválóan reprezentáló Laphroaig whisky, a single malt rajongók egyik leggyakoribb választása.

A Laphroaig nem csak egy különlegesen magas minőségű és egyedi ízvilágú whisky, de egy legenda is egyben.

A Laphroaig szerelmesei számos országban rajongói klubokat hoztak létre és magának a gyárnak is van egy "Freind of Laproaig" (a Laphroaig Barátai) elnevezésű társasága. Ennek mindenki tagja lehet, aki legalább egy üveg Laphroaig whiskyt vásárol és regisztrálja magát a cég honlapján (www.laphroaig.com) a az üvegen, vagy a dobozon található vonalkód alatti számsor megadásával, vagy postán a palack mellett található kis kérdőívecske kitöltött darabjának és az üveget (dugót) lezáró fém fóliának az elküldésével.

Egy klubtag számára számos előnyt, lehetőséget biztosít a Laphroaig:

Egy életre szóló tulajdon jogot kap egy talpalatnyi földre Islay szigetén, a Laphroaig hazájában és erről egy igazolást is küld.

A földtulajdonosokat bérleti díj is megilleti: Évente egy pohár Laphroaig whisky – mint földbérleti díj - illet meg minden tagot. (igaz, a bérleti díjunkat magunknak kell beszednünk, azaz el kell érte menni Islayra )

Ha Islay-n járunk, a gyár ellát minket néhány szükséges felszerelési tárggyal is, ha személyesen akarjuk felkeresni a földjeinket. Kapunk csizmát, mentőövet, horgonyt, whiskyt, stb.

Ezen kívül a klub tagjai chat-elhetnek, informálódhatnak a lepárló honlapján, és rendszeres kapják a legfrissebb híreket a cég termékeiről, a közelgő kibocsátásokról, vagy aukciókról, internetes kóstolókról, stb. …

  • Illat: Füstös, kissé algás, és nagyon tőzeges egy leheletnyi édességgel.
  • Íz: Közepesen testes, olajos ital, jódos és füstös ízekkel

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!