Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bols Coffee likőr 0,7 24%

Bols_Coffee.jpg
Bols_Coffee.jpg
Cikkszám: 2633
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-05-02
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 8 786 Ft / 1 l
Ár: 6 150 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6150 Ft 6150

Termékismertető

Bols Coffee likőr 0,7 24%


Származás: Hollandia
Gyártó: Lucas Bols B.V.
Alapanyag: Párlatok + kávé + fűszernövények

 

Érlelés: Áztatással és keveréssel, rázással

Illat: A Bols Coffee likőr aromáira lehet azt mondani, hogy ugyan még a nyelvünket sem öltöttük bele, de már szinte "beleharapnánk" oly vonzó. Nagyszerű pörkölt, égett, karamellás, kicsit csokoládés a likőr kipárolgása, amelyet segít az alkohol gőze is. Egyensúlyban lévő, nagyon kellemes illatú likőr, kissé édeskés aromával a beleszippantáskor. 

Íz: Ez a kávé likőr is egy a csuda jó Bols termékcsalád termékeiből. Az illatozás után a kóstolás az igazi élvezet. Nagyon finom a kolumbiai első osztályú kávé íz kavalkádjának a megtapasztalása a nyelvünkön. Remek, pörkölt, mogyorós, tósztos, karamellás íz jegyek kápráztatnak el bennünket. Az alkoholtartalma felerősíti mindezt. Nagyon szépen megalkotott és összekevert likőrről van szó.  

Lecsengés: Kellemes, kávés, mogyorós, karamellás.

Szín: Sötét barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. 

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Isteni ital 6-8 fokon, hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően jó.

Ha elfáradtál egy nehéz nap végén és nem akarsz semmi komolyat, akkor dobj be egy pohárkával, vagy keverj egy jó koktélt! Eggs! 

 

Érdekesség:

A cég 1525.-ben alakult (!). Ars poetica-juk a professzionális ízesítés és az ízek összekeverése. Ebben lassan - lassan 500 éves tapasztalata van ennek a családi  vállalkozásnak.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!