Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Beluga Noble vodka 1,5 40%

beluga-noble-1-5.jpg
beluga-noble-1-5.jpg
Cikkszám: 2537
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-04-05
Egység: 1.5 lBruttó egységár: 31 273 Ft / 1 l
Ár: 46 910 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 46910 Ft 46910

Termékismertető

Beluga Noble vodka 1,5 40%

 

A Beluga Vodka technológia és érdekességek:

Teljesen hagyományos módszerrel dolgozik a gyártó, és Szibériai artézi vizet használ. Ez önmagában nem sokat mond, csak sejtet. Azonban az a tény, hogy 300 km-es körzetben nincs semmilyen ipari létesítmény.  

Így érhető el az a tisztaság, amit a Beluga tud, és ezért oly egyedi az íze. A palackot híres formatervező készítette Franciaországból. A címkén szereplő tokhal pedig jelképezi a természetes tisztaságot, valamint az exkluzivitást, lévén ennek a halnak az ikrája a világon a legdrágább ilyen jellegű csemege.

Mindez történik Oroszországban, a Mariinsk Distillery-ben ( 1900.-ban alapították )

Na és az alapanyag sem semmi – pestiesen szólva, – mert minden része természetes anyagból van, a legjobb minőségű búzát,rozst használják általában.

Jellemző a dugó szerinti eredetiség beazonosítás. Egy kis kalapácsot és ecsetet is kapunk az üvegekhez, hogy egyrészt praktikusan feltörhető legyen a viasz, másrészt a morzsalék az ecsettel könnyen eltávolítható.

Azt lehet mondani, hogy ez a vodka család az elegancia, a luxus, az exkluzivitás maga, és egy olyan ,,feeling,, ami semmihez sem mérhető !

A Beluga Noble vodka 1,5 40%

A lepárlás után 3 szoros szűrés jön, majd 30 napos nyugalom. 2002.-ben dobták először a piacra. Igazi csodás vodka, nagyon szépséges natúr ízekkel, szép dobozban. Barátoknak, kedves ismerősnek nagyon ,,ütős,, ajándék lehet !

Így kóstold meg: Csak jéggel, és ne osztogasd.......abból baj is lehet, mert idő előtt elfogyhat, és akkor még hol vannak a barátok !

Legyen csodás napod !

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!