Termékeink

Mozart likőr fehér (white chocolate) 0,5 15%

mozart-white.png
Cikkszám: 240
5 030 Ft

termekismerteto

Mozart likőr fehér (white chocolate) 0,5 15%


Származása: Ausztria
Lepárló: Mozart Liqueur Ltd
Alapanyag: Alkohol, kakaó kivonat, kakaó olaj, fehércsokoládé, tejszín, vanília, ízesítő és fűszernövények
 
Illat: A Mozart likőr fehér (white chocolate) a csoki élvezet világában egy unikum folyékony formában. Ennek oka a rengeteg kakaó, fehércsoki tartalom. Kipárolgásai fenségesek, nem lehet hibát találni benne, vagy akárcsak ellenálni. Édes aromáit nagyszerűen ellensúlyozzák a kakaó illatai, a csodás Bourbon vanília és persze a tejszín krémje. Olyan fokon kellemes az illata, hogy szinte a csokoládé maga szublimál (szilárdból légnemű lesz a folyékony fázis kihagyásával). 

Íz: A Mozart likőr fehér (white chocolate) fő tulajdonsága, hogy azonnal kóstolásra késztet. Nincs mese, kortyolni kell belőle. És, hogy ennek mi az oka? Az elképesztő mennyiségben benne lévő fehércsoki és a kakó. A csodás vanília és a krémeszerű tejszín mindezt csak fokozza. Édessége egyensúlyban van, harmonikus, selymes és  maga az íz óceán. Nagyszerű koktélokat is lehet belőle kreálni.  

Lecsengés: Finom, fehércsokis, selymes, hosszan tartó.

Szín: Világos barna

Koktélokhoz: Nagyon finom, jó italokat lehet belőle keverni, ízesíteni.

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Nagy élmény, nagy élvezet és még a beteg is táncra perdül.

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok