Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Chambord likőr 0,5 16,5% pDD

chambord-likor-n.jpg
chambord-likor-n.jpg
Cikkszám: 2213
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-11-30
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 21 680 Ft / 1 l
Ár: 10 840 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10840 Ft 10840

Termékismertető

Chambord likőr 0,5 16,5% pDD

 

Származás: Franciaország
Gyártó: Chambord Distillery
Alapanyag: Francia konyak + fekete málna, piros málna, vanília, méz, fűszernövények


Érlelés: Áztatással és keveréssel, rázással

Illat: A Chambord likőr a francia elegáns likőrök közé sorolható, és ez igaz minden tulajdonságára, nyilván az egyik legfontosabbra is - az illataira. Az alapanyagként szolgáló fekete málna egyedi aromája mellett érzünk egy kis piros ribizli, fekete szeder, áfonya, és piros málna illatot. Nagyon karakteresen jelenik meg a "vadság" ebben a likőrben, azaz az erdő, mező szelídítetlen bogyós gyümölcseinek az aromái. Az alapszesz, a konyak nagyon finom párlata is hozzásegít az illatozás kellő élvezetéhez. A vanília, a fűszeressége nagyon kifinomultan, enyhén érezhető csak. 

Íz: Jellemző erre a francia gyümölcsös likőrre a fekete málna nagyon friss, vad-gyümölcsös, édeskés-kissé savas kezdő íz-benyomása. A kóstoló élvezetet találhat az erdei gyümölcsökre jellemző aromákban, felsorolásszerűen a szeder, az áfonya, vad szamóca érett változataira jellemző ízekben, amelyet csak fokoz a vanília jelenléte. Kiemelkedően gyümölcsös, szépen összekevert és harmonikussá érlelt kiváló likőr. Érdemes apró kortyokban sokáig kiélvezni, de akár gyümölcsös koktélokban is nagyon jó alkotó elem lehet. A fűszerek és ízesítő anyagok aromája rendkívül finoman eloszlik benne, és ez így is van rendben.

Lecsengés: Kellemes, málnás-szedres, édeskés, kissé fanyar.

Szín: Lilás, kékes.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. 

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Isteni ital 6-8 fokon, hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően jó.

Erőltesd meg a fantáziádat és találj ki új koktélokat, ezzel az alkotóval csak szépség kerekedhet ki belőle! Eggs ! 

 

Érdekesség:

A likőrt megalkotó cég teljesen egyedi, szép, formatervezett palackba csomagolja ezt a klassz likőrt. Ajándéknak is első osztályú lehet. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!