Termékeink

Black Velvet whisky 0,7 40%

black_velvet.jpg
Cikkszám: 211
4 440 Ft

termekismerteto

Black & White Scotch whisky 1,0 40%

Származás: Canada
Gyártó: Black Velvet Whisky Distilling Co.
Alapanyag: Rozs, Árpa

Érlelés: Lsd. alul az érdekesség címszó alatt!

Illat: A Black & White Scotch whisky 1,0 40% páráiban a nagyon finom, tölgyfás, fadongás, édeskés és gyömbéres illatok a legjellemzőbbek. Némi pörkölt kókusz, mogyoró és mandula, fahéj, karamell is érezhető a páráiban. Selymes, bársonyos, nagyon kellemes italú whisky. Kicsi vanília is fel-fel tűnik. 

Íz: A Black & White Scotch whisky 1,0 40% első kortyiaban az édes, nem túl füstös, gabonás, pörkölt árpa malátás és pörkölt fadongás remek zamatok kényezteik el a kiváncsi ajkakat. Nagyon selymes, kiválóan megérlelt, öszetett aromájú whisky. Érezni benne a csokoládé, karamell, fahéj, gyömbér és citromfű ízeket szintén. 

Lecsengés: Közepesnél kicsit hosszabb, gabonás, édes, fűszeres.

Szín: Sárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Próbáld ki ezt az alap italnak számító kellemes whsikyt koktélokban is! EGGS!

Érdekesség:

" A Black Velvet a világ legnépszerűbb whisky (kanadai) márkái között van számon tartva.

Érlelése, készítése során a háromszoros párlatot egyszer lepárolt, 6 évig érlelt itallal házasítják, majd további 3 évig érlelik őket tölgyfahordókban. Ennek a különleges keverési eljárásnak, valamint a rozsnak és a kukoricának, mint alapanyagoknak köszönhetően egy egészen lágy, krémes, karamellás ízvilágú whisky születik. "

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok