Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Konyári Rosé 0.75

konyari_rose_2023.jpg
konyari_rose_2023.jpg
Cikkszám: 1746
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-03-07
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 3 253 Ft / 1 l
Ár: 2 440 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 2440 Ft 2440

Termékismertető

Konyári Rosé 0.75


Származás: Magyarország.
Gyártó: Konyári Pincészet
Alapanyag: Szőlő, Merlot, Kékfrankos, Cabernet Saugvignon, Cabernet Franc

 

Érlelés: Fahordóban.

Érdekesség: A konyári család immár 2. generációja is a tanulás és a megismerés megszállotjai, így persze a minőségé is! 30 hektáros területen, évi 200.000 palack bort produkálnak. Csak így tovább, legyenek szebbnél szebb boraik!

Illat: A Konyári Rosé 0.75 kipárolgása mint egy parfümös kézigránát robbantja az orrunkba a rengeteg zamatot. Virágos, málnás, barackvirágos, ribizlis aromák keringenek a légben a poharunk felett. Érezhető a rozé a szép sav gyűjteménye, és a cukor mennyisége is tökéletes. A sok kékszőlő harsány és élettel teli frissessége már a páráiban is jelen van.  

Íz: A Konyári Rosé 0.75 kóstolása már nagyon elő van készítve és az első kortyok azonnal le is csúsznak. Majd a lassítást követően kiderül, hogy tele van a kékszőlők friss, szőlőleves nektárjával, a ribizli, málna, barack, szamóca nagyon összetett zamat rétegeivel. Friss, ropogós, élénkítő, selymes, bársonyos, finom. Száraz, de még is icipicit édeskés, és ez így a jó. Szódával is kipróbáltuk, nagyon rendben volt a fröccs. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, kékszőlős, ribizlis, málnás.

Szín: Erős rózsaszín.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 7-10 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Kedves Úrhölgyek, Urak! Ez a szp rozé bor egy igazi felüdülés! Ne feldjétek a jó magyar fröccsöt! Kedves egészségetekre!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!