Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Sheridans ír krémlikőr különlegesség 0,5 15,5%

sheridans.jpg
sheridans.jpg
Cikkszám: 1709
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-06-01
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 14 340 Ft / 1 l
Ár: 7 170 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7170 Ft 7170

Termékismertető

Sheridans ír krémlikőr különlegesség 0,5 15,5%


Származás: Írország
Gyártó: Sheridan's Liqueur Distillery Co.
Alapanyag: Finom alkohol, tejszín, vanília, csokoládé, kávé, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr 2 féle italból áll, egy csokoládé+kávé likőr, illetve egy vanília krémlikőr (26 és 17 % alkohollal)

Érlelés: Keveréssel és rázással, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Sheridans ír krémlikőr illata valóban egy egyedi, de inkább kettő rögtön a 2 féle likőr miatt. A kávés csokis likőr egy jó elgondolás a pörkölt kávészemek örleményei és a csokoládé illetve a tejszín összekeverése szempontjából. A másik a vaníliás krémlikőr pedig önmagáért beszél. A két likőrt egybe kitölteni - hát ez az ötlet az illatok és kipárolgások élvezeti fokának a magas iskolája. Ritkán lehet ilyen aromákat érezni a poharunk felett.

Íz: A Sheridans ír krémlikőr volt az első olyan ital, amely tulajdonképpen kettő. A csoki+kávé+tejszín hatalmas siker mindig. Azonban ezt összeöntve egy vanília krémlikőrrel, na az már szinte egy "szemtelenség" ami az ízek és a hedonista élvezetek fokozását célozza meg. Rendkívüli selymességet tapasztalunk a felsorolt anyagok és finomságok zamatai mellett. Nem átlagos, de különlkeges likőr költeményről van szó. 

Lecsengés: Kellemes, édes, tejszínes, csokis, kávés, vaníliás.

Szín: Közepesen barna - fehéres

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Tudj kedveskedni amikor kell a hölgyeknek! Sikered lesz! 

 

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!