Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Canadian Club canadian whisky 0,7 40%

canadian_club.jpg
canadian_club.jpg
Cikkszám: 1424
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-05-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 10 286 Ft / 1 l
Ár: 7 200 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7200 Ft 7200

Termékismertető

Canadian Club canadian whisky 0,7 40%

Származás: Canada
Gyártó: Hiram Walker
Alapanyag: Árpa, kukorica, rozs

Érlelés: ex-bourbon fahordóban 6 évig

Érdekesség: A Canadian Club canadian whisky 0,7 40% italt ma már a világ 156 országában több millióan fogyasztják kedvtelve. A Canadai törvények a 3 alapanyag minimum 3 éves érlelését írják elő, de ez a márka 6 évig nyugtatja a hordó mélyén a nemes nedűt. 

Illat: A Canadian Club canadian whisky 0,7 40% kitöltése után megcsapja a kiváncsiskodó kóstoló orrát a nagyon selymes, laza és könnyed, édeskés, gyümölcsös finom aroma felhő, amely érezteti a 6 nyugalmas évet a hordó sötétjében. Csipetnyi zamat csokor érezhető benne - fahéj, csoki, citromfű, almakompót, édeskés gabonás jelleg, finoman eloszló hordós, dongás aromák. 

Íz: A Canadian Club canadian whisky 0,7 40% első kortya nem okoz csalódást, nagyon könnyen lecsúszik és alig tudjuk megtartani az ízek kielemzése miatt a szájban. Na de a 2. kortytól már megy a kiértékelés, és egy édeskés, kukoricás, melaszos, gabonás, lekváros, szárított gyümölcsös, fás, dongás, fahéjas, karamellás, almakompótos, kandírozott narancsos, komplex íz rétegekben van részünk.   

Lecsengés: Közepesen hosszú, lágy, édes, gyümölcsös.

Szín: Aranysárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskey-s pohárban.

Tégy egy próbát és kortyolj ebből a whiskyből! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!