Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Zsindelyes pálinka

ZSINDELYES PÁLINKA

 

" A zsindely szó hallatán a legtöbben tetőfedő anyagra gondolunk. A „zsindelyes” szóalak már más képzetet kelt, a ma élőben inkább a pálinkát idézi fel. Aki nem issza, még az is hallott róla, vagy legalább vendéglátóhelyen látta a kínálóját, áruházban a palackját.

Talán nincs is olyan városunk, amelynek valamelyik éttermében, szállodájában ne lenne Zsindelyes-kínálat.

Népszerűségének oka, bár maga a cég nem használja ezt a jelzőt, leginkább a megbízható minőség.

Budapesten a belvárosi Mester étteremtől-pálinkaháztól az óbudai Symbolig széles a paletta, utóbbiban, amely a nemrég felavatott Puskás térnél található, még Zsindelyes-teremben is mulathatunk.

Egy évtized sem kellett, hogy ez a márkanév meghonosodjon nálunk. A Zsindelyes, bár pálinkát jelöl, mégis elválaszthatatlanul összefügg a tetőfedéssel, annak is a nyírségi bokortanyák világában honos módjával.

Máris a márkaépítésnél tartunk, amely az érpataki tanyán felnőtt Papp Józsefnek és családjának, no meg a főzdei csapatának köszönhető.

Ha a világhírnév vágya erősebb lett volna bennük, talán könnyebben kiejthető nevet adnak a terméküknek. Papp József azonban ízig-vérig hagyománytisztelő ember, a karrierjét is csak családi körben tudja elképzelni. "

zsindelyes-agyas-barack-1.jpg
[592] Zsindelyes Ágyas Barackpálinka 0,5 40%
8 120 Ft 6 880 Ft -15%
  • %Akció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!