Termékeink

Zsindelyes pálinka

ZSINDELYES PÁLINKA

 

" A zsindely szó hallatán a legtöbben tetőfedő anyagra gondolunk. A „zsindelyes” szóalak már más képzetet kelt, a ma élőben inkább a pálinkát idézi fel. Aki nem issza, még az is hallott róla, vagy legalább vendéglátóhelyen látta a kínálóját, áruházban a palackját.

Talán nincs is olyan városunk, amelynek valamelyik éttermében, szállodájában ne lenne Zsindelyes-kínálat.

Népszerűségének oka, bár maga a cég nem használja ezt a jelzőt, leginkább a megbízható minőség.

Budapesten a belvárosi Mester étteremtől-pálinkaháztól az óbudai Symbolig széles a paletta, utóbbiban, amely a nemrég felavatott Puskás térnél található, még Zsindelyes-teremben is mulathatunk.

Egy évtized sem kellett, hogy ez a márkanév meghonosodjon nálunk. A Zsindelyes, bár pálinkát jelöl, mégis elválaszthatatlanul összefügg a tetőfedéssel, annak is a nyírségi bokortanyák világában honos módjával.

Máris a márkaépítésnél tartunk, amely az érpataki tanyán felnőtt Papp Józsefnek és családjának, no meg a főzdei csapatának köszönhető.

Ha a világhírnév vágya erősebb lett volna bennük, talán könnyebben kiejthető nevet adnak a terméküknek. Papp József azonban ízig-vérig hagyománytisztelő ember, a karrierjét is csak családi körben tudja elképzelni. "

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok