Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Teeling Amber Ale Finish Irish whiskey 0,7 46% pDD

teeling-amber-ale.jpg
teeling-amber-ale.jpg
Cikkszám: Wy-00422
Felvéve: 2022-06-03
Módosítva: 2022-08-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 329 Ft / 1 l
Ár: 17 030 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17030 Ft 17030

Termékismertető

Teeling Amber Ale Finish Irish whiskey 0,7 46% pDD


Származási hely: Írország
Lepárló: Teeling Whisky Company
Érlelés: small batch
Hordó: fahordó, majd olyan rumos hordó, amelybe a DOT-Brew sörgyártó amber ale sört érlelt, de visszaadta azt, és így került bele a small batch.

Illat: A Teeling Amber Ale Finish Irish whiskey 0,7 46% pDD: Az illatát jelentősen befolyásolja nyilvánvalóan itt is az összetettnek mondható érlelés a különböző hordókban. A csodás whiskey és az érlelés miatt csúcson vannak az édes, vaníliás, gyömbéres jellemzők, aromák. Mazsola, méz kandírozott alma, maláta, és egy kicsi ánizs érezhető. Kifejezetten vonzóak az illatai, sok-sok összetevővel. 

Íz: A Teeling Amber Ale Finish Irish whiskey 0,7 46% pDD: Az első kortyokban szintén érezhetővé vált ez az ital alkotási módszer! Édeskés-malátás-gyümölcsös, gyömbéres, mazsolás, kandírozott gyümölcsös, hordós, mézes, vaníliás,- egyszóval csodásan kiegyensúlyozott, selymes, bársonyos ízhatású, kifejezetten különleges itókáról beszélhetünk, érdemes megkóstolni. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, hordós, gyümölcsös, vaníliás.

Szín: sötétebb sárga

Így kóstold meg a poharadban: Whiskys kristálypohárban, 18-21 fokon próbáld elsőként, hogy az összes íz kijöhessen belőle, majd kedved szerint jéggel, hűtve, ahogyan jobbnak ítéled!

Ha ajándékoznod kell, íme egy különlegesség...! Eggs!

Érdekesség:

Ez a dublini whisky igazi öröm-whiskey mindenhol a világon. Az 1.782.-es évtől készül itt családi gondozásban whisky, nem is akármilyen! Az azóta eltelt szinte történelmi korokon átívelő időintervallumban a család meg tudta őrizni a lepárlót a saját tulajdonában.

Megújulásuk ideje 2012.-re esik, akkor nyílt a Teeling Whiskey Company.
VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!