Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Kremlin Award Grand Premium vodka 1,0 40% fémDD

kremlin-award-grand-premium.jpg
kremlin-award-grand-premium.jpg
Cikkszám: Wy-00338
Felvéve: 2019-10-09
Módosítva: 2020-06-05
Egység: 1 lBruttó egységár: 18 350 Ft / 1 l
Ár: 18 350 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18350 Ft 18350

Termékismertető

Kremlin Award Grand Premium vodka 1,0 40% fémDD

Származási hely: Oroszország
Lepárló: Kristály Lepárló
Ital típus: Tiszta vodka, hatszoros lepárlás
Alapanyag: Gabona


Érdekesség: 1430.-ban a Chudov Apátságban, Moszkvában történt az a jeles esemény, amely történelmi lett a vodka család szempontjából. Isidore szerzetes megtalált egy régen elfeledett receptet. Egy réz üstben a leirat alapján elkészített egy folyadékot, egy jó italt, majd rengeteget kísérletezett, fejlesztett és végül eljutott a tökéletesig. A végeredmény az lett, hogy a cári család is felfigyelt a csodás nedűre. Így alakult ki a Legend of Kremlin Vodka.

Illat: A Kremlin Award Grand Premium vodka 1,0 40% fémDD megismerése: a megillatozásakor előkerülnek - a márkára jellemzően - rögtön a gabona alapú vodkák finom, speciális, jellegzetes, friss illatai, természetes kigőzölgései, sőt már itt érezhető a selymessége, ami igen fontos a vodkáknál! A ropogóssága és a citrusok jótékony aromái természetesen jelen vannak. A hatszoros lepárlás olyan tisztaságot eredményezett, ami a zamataiban szinte felfoghatatlan, kiemelkedő, csodás, na és érdekesen száraz, de még is édeskés illatot eredményez.

Íz: A Kremlin Award Grand Premium vodka 1,0 40% fémDD kóstolására készültünk már a palack kinyitásakor, és persze kellően fel vannak aljzva a vodka kedvelők! Szépséges illatai után érezhető a fantasztikus selymessége, a pihentetés okozta letisztultsága, a lágy, icipicit édeskés és még is csodásan száraz alap ízei. A tisztasága és az élénkítő frissessége elképesztő! Citrusok mint a citrom, a lime aromái sejtelmesen kényeztetik a kóstoló ajkakat. Nagyon érdekes - a márka család ezen tagjánál is - a nyírfa és a cédrusfa halvány zamata.  Az alkoholtartalma kellően erős, ez az ízek kiélvezéséhez elég, pont jó. Selymes, olajos, bársonyos itóka, egyszerűen remek!

Lecsengés: Hosszú, finom, bársonyos.

Szín: Tiszta áttetsző

Így kóstold meg: Szép pohárban, kristálypohárban, magában, szoba hőmérsékleten, vagy hűtve, esetleg jéggel, vagy remek koktélokban.

Élvezd az életet, ne tagadd ezt az italt meg Magadtól! EGGS!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!