Termékeink

Jack Daniel's Master Distiller No.4. 1,0 43% pDD

jack_master_no4.jpg
Cikkszám: Wh-00277
14 990 Ft

termekismerteto

Jack Daniel's Master Distiller No.4. 1,0 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A 7 legkiválóbb Keverő Mesterük előtt tisztelegnek a sorszámozott, limitált szériákkal. Ez a 4. számú kiadás. (Jass Gamble)

Illat: A Jack Daniel's Master Distiller No.4. whisky már a palack felbontásakor arra ingerel, hogy minél előbb megillatozhassuk, megkóstolhassuk,- de menjünk csak sorjában, az illat az első. Azt az első szippantáskor megállapíthatjuk, hogy egy nagyon jól megérlelt, befejezett italról van szó. Kipárolgásaiban az első illat az édeskés, pörkölt tölgyfa, kukorica melasz, a maláta és a mogyoró, mandula, citrusok olyan aroma egyvelege, aminek a kielemzésébe szinte belbódulunk annak gazdagsága miatt. Fűszeressége letagadhatatlan. Némi csokoládé és karamell is vegyül a gőzeibe, de csak nagyon halványan.

Íz: A Jack Daniel's Master Distiller No.4. whisky nem más, mint egy tisztelgés a korábbi remek keverő mesterek munkája előtt, és a mindenek előtti magas minőség elérésére törekvés, - mint a megvalósult álom - feltétlen elismerése. Ez a whisky az ízeiben méltó ehhez a célhoz. Az illatozása után alig várjuk, hogy megkóstolhassuk már végre. Az ízeiről az jut eszünkbe az első másodpercben, hogy nagyon összetett és a kielemzéséhez több apró korty kell. Mit találunk/érzünk ? Sorban az alábbiakat: édeskés kukorica melasz, a maláta, a pörkölt tölgyfadonga, vanília, citrusok, kakaó, csokoládé, karamell, fahéj, gyömbér és a végén némi cédrus aromát. Mindenkinek meg kell kóstolnia! 

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Legyen egy kellemes és jó estéd, emlékezz a keverő mesterekre! 

 

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok