Ital és trafik üzletünkbe eladót keresünk! - Kattints az "Álláslehetőségek" menüpontra!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's Master Distiller No.4. 0,7 43% pDD

jack-daniels-master-distiller-no-4-2.jpg
jack-daniels-master-distiller-no-4-2.jpg
Cikkszám: Wh-00277
Felvéve: 2014-06-26
Módosítva: 2021-02-24
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 20 986 Ft / 1 l
Ár: 14 690 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 14690 Ft 14690

Termékismertető

Jack Daniel's Master Distiller No.4. 0,7 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A 7 legkiválóbb Keverő Mesterük előtt tisztelegnek a sorszámozott, limitált szériákkal. Ez a 4. számú kiadás. (Jass Gamble)

Illat: A Jack Daniel's Master Distiller No.4. whisky már a palack felbontásakor arra ingerel, hogy minél előbb megillatozhassuk, megkóstolhassuk,- de menjünk csak sorjában, az illat az első. Azt az első szippantáskor megállapíthatjuk, hogy egy nagyon jól megérlelt, befejezett italról van szó. Kipárolgásaiban az első illat az édeskés, pörkölt tölgyfa, kukorica melasz, a maláta és a mogyoró, mandula, citrusok olyan aroma egyvelege, aminek a kielemzésébe szinte belbódulunk annak gazdagsága miatt. Fűszeressége letagadhatatlan. Némi csokoládé és karamell is vegyül a gőzeibe, de csak nagyon halványan.

Íz: A Jack Daniel's Master Distiller No.4. whisky nem más, mint egy tisztelgés a korábbi remek keverő mesterek munkája előtt, és a mindenek előtti magas minőség elérésére törekvés, - mint a megvalósult álom - feltétlen elismerése. Ez a whisky az ízeiben méltó ehhez a célhoz. Az illatozása után alig várjuk, hogy megkóstolhassuk már végre. Az ízeiről az jut eszünkbe az első másodpercben, hogy nagyon összetett és a kielemzéséhez több apró korty kell. Mit találunk/érzünk ? Sorban az alábbiakat: édeskés kukorica melasz, a maláta, a pörkölt tölgyfadonga, vanília, citrusok, kakaó, csokoládé, karamell, fahéj, gyömbér és a végén némi cédrus aromát. Mindenkinek meg kell kóstolnia! 

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Legyen egy kellemes és jó estéd, emlékezz a keverő mesterekre!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!