Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Stolichnaya Elit vodka 1,0 40% fémDD

stolichnaya-elit-1-femdd.jpg
stolichnaya-elit-1-femdd.jpg
Cikkszám: Ig-00805
Felvéve: 2018-03-27
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 1 lBruttó egységár: 17 830 Ft / 1 l
Ár: 17 830 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17830 Ft 17830

Termékismertető

Stolichnaya Elit vodka 1,0 40% fémDD


Származása: Oroszoprszág
Lepárló: SPI Ciprus
Lepárló helye: Lettország
Alapanyag: Búza, rozs
Víz: Artézi
Jelleg: Tiszta vodka
Tisztítás: 3 fázisú, kvartz, faszén, gyapjú

Egyedi tulajdonsága:  A gyártónak ez a „zászlóshajója”, a legmagasabb minőségű terméke, a szuper prémium kategóriájú ital.

Illat: A Stolichnaya Elit vodka 1,0 40% fémDD megillatozásakor egy nagyon natúr, természetes alkohol pára emelkedik ki a pohárból. Bársonyos, lágy, selymes, friss, "élettel tele" élénk, enyhe nyirfa és cédrus illat jegyekkel. Édeskés, telt, pici citromsavval az aromák között, szuper vodka zamatokat áraszt magából.

Íz: A Stolichnaya Elit vodka 1,0 40% fémDD megkóstolásakor egy olyan ital képe bontakozik ki, amely száraznak tűnően édeskés, kellő lágysággal és "puhaságal"  árad szét a szájban, kellemesen melengető érzést nyújt ez a nagyszerű ital. Pici nyírfa és fűszeresség, nagyon-nagyon halvány kömény zamat is kiérezhető belőle. Igazi íz élmény ebben a kategóriában.

Lecsengés: kellemesen hosszú.

Szín: átlátszó

Így kóstold meg: 18-20 fokon, aztán tedd meg, hogy behűtöd. Majd a szobahőmérsékletű italt nagyobb darab jégre öntve kortyolgasd. Nem kétséges, hogy csodás koktélok is születhetnek ebből a szépségből.

Ez a palack a fém díszdobozban egy kiváló ajándék. Kedves egészségedre !

Érdekesség:

" A Stolichnaya Oroszország egyik nemzeti vodka márkája. A szovjet majd később az orosz kormány számára is kiemelt fontossággal bírt, így fordulhatott elő, hogy 1972-ben a cég egyezséget köthetett a Pepsivel, amelynek értelmében a Stolit nyugaton, a Pepsi kólát pedig  - a nyugati termékek közül elsőként  - a Szovjetunióban kezdték el forgalmazni."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!