Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Feind Olaszrizling Fahordós 0,75 13%

feind-olaszrizling-fahordos.jpg
feind-olaszrizling-fahordos.jpg
Cikkszám: Te-00048
Felvéve: 2018-02-15
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 2 520 Ft / 1 l
Ár: 1 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 1890 Ft 1890

Termékismertető

Feind Olaszrizling Fahordós 0,75 13%


Származás: Magyarország.
Gyártó: Feind Pincészet
Alapanyag: szőlő, fehérbor, Olaszrizling


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: A pincészet a balatoni történelmi vulkanikus kőzeteken kialakult talajon műveli a saját szőlő kultúráját. A boraik komoly illat és íz anyaggal bírnak, ásványosak.

Illat: A Feind Olaszrizling Fahordós 0,75 13% fehérbor a palack felbontásakor jelzi az orrunkon keresztül, hogy egy komoly, értékes fehérborral akadtunk össze. Nem vitásan mélyen ásványos, kellemes savakkal megáldott, kiváló párákkal rendelkezik. A bor gyümölcsössége említésre méltó, mert megtartotta az alap fajtabor ezen jellegzetességét. A maradék cukor, a savak, az almás, egres jellegű, kicsit mangós zamatok jól minősítik az ital remek fogyaszthatóságát, az alkotó nagy hozzáértését, - és még csak az illatoknál tartunk! 

Íz: A Feind Olaszrizling Fahordós 0,75 13% fehérbor a várakozásainknak megfeleleőn végre megkóstolható az illatainak a megismerése után. Ízeinek a kitöltés utáni megismerése egyértelműen egy "jó választás" volt, mert kellemes savakkal és a mézes, egres gyümölcs, golden almás, kissé fanyar birsalmás zamataival a megelegédésünkre szolgál. Szépen mgérlelt, lekerekített szép itóka, birja a szódát, jó fröccsök kerülnek ki belőle. Kevéske fűszer, icipici vanília jelenik meg a többedik korty után. Ásványossága csak jót tesz neki. A fahordós érlelés pedig kiváló!

Lecsengés: Közepes, gyümölcsös, kissé vaníliás, mazsolás, dongás.

Szín: Halvány sárga, zöldes.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 8-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Kóstolj igazi, szép balatoni fehérbort! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!