Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Rum Clement Bleue Canne 0,7 50%

rum-clement-bleue-canne.jpg
rum-clement-bleue-canne.jpg
Cikkszám: WB-250
Felvéve: 2019-07-10
Módosítva: 2020-07-10
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 029 Ft / 1 l
Ár: 9 820 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9820 Ft 9820

Termékismertető

Rum Clement Bleue Canne 0,7 50%

 

Származás: Martinque szigete
Gyártó:  Rum Clement Distillery
Alapanyag: cukornádmelasz
Érlelés: nincs, csak acéltartályokban ( különböző lepárlásúakat kevernek össze)

Illat: A Rum Clement Bleue Canne 0,7 50% kipárolgása friss, ropogós, melaszos, virágos-gyümölcsös, selymes, bársonyos, illatos, aromás, kellemes. 

Íz: A Rum Clement Bleue Canne 0,7 50% illatai után az ízei pontosan a gőzeihez illeszkedik: édeskés, de egyben száraz, melaszos, fűszeres, frissítő és élénkítő hatású, gyümölcsös, aszalt gyümölcsös, szárított virágos.

Lecsengés: Nem hosszú, de kiváló aromákkal ér véget.

Szín: átlátszó

Így élvezd a poharadban: Végy egy kristálypoharat, tégy bele pár centet 18-21 fokon, majd hűtve, aztán jéggel,- így ismered meg a különböző állagát és íz hatását. Lassan nagyon kis kortyokban ízlelgesd. Ha tovább kívánod fokozni a magad és társaid élvezetét, akkor keverj szépséges és egzotikus koktélokat!

Legyen nagyon szép estéd, keverj finom koktélokat! Eggs!

Érdekesség:

Rum Clement Bleue Canne 0,7 50%

Ezt a rumot egy fantasztikus szépségű szigeten, Martinique szigetén gyártják. Itt ma már szinte történelmi távlatokból származó hagyománya van a Clément márkanevű rum készítésének, megalkotásának.

Pontosan ez a körülmény tette lehetővé, hogy a ,,Rhum Clement,, prémium márkának számít az italos pultokban.

Mint mindíg, ebben az esetben is van egy alapító mesteri szakember, Homére Clément, aki  a 19. század vége felé kezdett bele a maga által kikísérletezett és persze a legjobbnak talált - saját rum gyártásába.

Annak érdekében, hogy már az indulás jó legyne, a kiváló minőségű cukornádat kereste, és rögtön vett is egy cukornád ültetvényt, a ’Domaine de l’Acajou’ céget-üzemet.
Itt aztán ki is fejlesztette azt az új eljárást, ( aminek a neve: rhum agricole), amelynek keretében nem a mindenhol máshol elterjedt melaszból, de a frissen préselt cukornád léből készítik a rumot.

Ez a rumfajta meghódította a Francia-Karib térséget. kedves történet, hogy a rhum agricole előállítása kis, családi gazdaságokban folyik, de persze a minőség érdekében az első perctől kezdve a palackozásig rendkívül szigorúan ellenőrzik a teljes gyártást.

A cukornád termését érésének csúcsán kell leszedni és felhasználni, tehát a rum előállítása egy igen rövid, száraz időszakra korlátozódik. A palack címkéjén látható Appellation d’Origine Controleé (A.O.C.) felirat jelzi, hogy az ital a legmagasabb minőségi követelmények betartásával készül és, hogy a francia nyelvterületű Karib térségből származik.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!