Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Rum Clement Select Barrel 0,7 40%

rum_clement_select_barrel.jpg
rum_clement_select_barrel.jpg
Cikkszám: WB-176
Felvéve: 2015-02-16
Módosítva: 2021-09-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 15 343 Ft / 1 l
Ár: 10 740 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10740 Ft 10740

Termékismertető

Rum Clement Select Barrel 0,7 40%

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

Ezt a rumot egy fantasztikus szépségű szigeten, Martinique szigetén gyártják. Itt ma már szinte történelmi távlatokból származó hagyománya van a Clément márkanevű rum készítésének, megalkotásának.

Pontosan ez a körülmény tette lehetővé, hogy a ,,Rhum Clement,, prémium márkának számít az italos pultokban.

Mint mindíg, ebben az esetben is van egy alapító mesteri szakember, Homére Clément, aki  a 19. század vége felé kezdett bele a maga által kikísérletezett és persze a legjobbnak talált - saját rum gyártásába.

Annak érdekében, hogy már az indulás jó legyne, a kiváló minőségű cukornádat kereste, és rögtön vett is egy cukornád ültetvényt, a ’Domaine de l’Acajou’ céget-üzemet.
Itt aztán ki is fejlesztette azt az új eljárást, ( aminek a neve : rhum agricole), amelynek keretében nem a mindenhol máshol elterjedt melaszból, de a frissen préselt cukornád léből készítik a rumot.

Ez a rumfajta meghódította a Francia-Karib térséget. kedves történet, hogy a rhum agricole előállítása kis, családi gazdaságokban folyik, de persze a minőség érdekében az első perctől kezdve a palackozásig rendkívül szigorúan ellenőrzik a teljes gyártást.

A Select Barrel néven egy olyan rumot kóstolhatunk, amely minimum 3 évig érlelt párlatokból lett kikeverve úgy, hogy kiegyensúlyozott édessége folytán koktélok előállításához is kiválóan alkalmas legyen.

A pincemester által felügyelt érlelés és hordószelekció nyomán egy egészen sima, gazdag és természetes édességgel rendelkező, könnyed vaníliás jegyekben bővelkedő rum született. Az évente igen jelentős (10%-nál is magasabb) hordóból elpárolgó mennyiséget ugyanolyan korú itallal pótolják, nem friss párlattal, mint ahogy például a spanyol solera rendszernél szokás. Az eltérő alapanyagköltség és a szigorú előállítási metódus az oka annak, hogy más elterjedt, hasonló korú rumokkal összehasonlítva magasabb árfekvésben van.

Így élvezd a poharadban: Mint minden érlelt rumot ezt is illik előbb tisztán megkóstolni egy szép pohárban, a magad örömére. Aztán irány a koktélos recept könyved, mert igazán remek mixelt italokat készíthetsz ! Legyen jó napod !

 

Rum Clement Select Barrel (0,7 40%)(Angol/English)

This rum was produced on the fantastic island of Martinique. The background of manufacturing Clement rum can be traced back to almost historical times. Under these circumstances, the “Rhum Clement” has become a premium brand in every bar around the world. As usual, there was a founding person called Homére Clément, who began to produce rum at the end of the 19th century, based on his own experiments and evaluation.

To be successful even at the very beginning, he was looking for the top high-quality sugarcane, so he bought a whole plantation and company, the Domaine de l’ Acajou factory. That was the place where he could develop the new process, the rhum agricole, in which the rum was not made from the regular molasses, but from the freshly squeezed sugarcane juice.

That type of rum conquered the French-Caribbean region. The creation of the rhum agricole takes place on small family farms, but of course for the sake of quality, from the first moment to the bottling, the entire production is inspected extremely strictly.

The so-called Select Barrel is a blended type of rum that was maturated for a minimum of 3 years. Due to its balanced sweetness, it is an excellent drink for making cocktails. As a result of the maturation and the barrel selection supervised by the barrel master, a smooth, rich, and naturally sweet rum which is full of vanilla flavours has been created. The significant annual amount of the sublimated content of the barrel (more than 10%) is replaced by a drink of the same age, as is customary in the Spanish Solera system. The different prices of raw materials, and the very strict production standards are the reasons why it is in a higher price range compared to other rums of similar age.

Consumption suggestion: First, as in the case of every maturated rum, it is recommended to taste it neat in a beautiful crystal glass. Then take a cocktail book and create great mixed drinks!

Have a wonderful day! Cheers!

克雷蒙选桶朗姆酒(0,7 40%)

品名: Rum Clement Select Barrel (0,7 40%)

这款朗姆酒产于梦幻般马提尼克岛。克里蒙朗姆酒的生产背景可以追溯到历史时期。在这些情况下,克雷蒙朗姆酒转而成为了世界上最优质的朗姆酒品牌之一。有位将朗姆酒视为一生的事业并以此为追求的实干家,Homére Clément于19世纪末,据自己的研究和想法开始生产朗姆酒。

为了一开始就成功了,他寻求了该地区最优质的甘蔗,因此购买了Domaine de l’ Acajou酒厂和甘蔗园。在这里他发明了制造朗姆酒的全新过程,所谓的rhum agricole (农用朗姆酒)。其中朗姆酒并不是糖蜜制造的,不过以鲜榨甘蔗汁为主料。

这种蒸馏方法在法属加勒比地区变成极为著名。Rhum agricole (农用朗姆酒)生产过程位于小型家庭农场,不过他们始终进行着极为严格的制造而质量把控。

甘蔗果是在成熟最后的期间应该收获的,所以朗姆酒的制造过程是一段极为略短而干燥的时期的缩影。这款朗姆酒的标签上显示了一段法语的课文: „Appellation d’Origine Controleé (A.O.C.)” 是指本品完美符合最高的质量标准,以及来自法属加勒比。

所谓” 选桶”是指一种混合的朗姆酒,其陈酿时间至少3年。由于口感上的微妙的幽甜,本品适用于混合鸡尾酒。另外木桶大师进行的极为严格原料和木桶的筛选,人们收获了一种顺口,滑腻,丰富而又天然甘甜的朗姆酒,其极具别致的香草风味。与西班牙的索莱拉系统相似,酒桶中升华物质的年量被同龄的饮料取代了。与陈酿年限一致的朗姆酒类相比,本品较高的价钱在于其原料不同的价值,以及极为严格的生产标准。

饮用建议: 与所有陈酿朗姆酒相似,首先在水晶玻璃杯中单独品尝一下。拿一本鸡尾酒书,便可尽量调制鸡尾酒!

干杯!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!